Wednesday, December 29, 2010

DANCING QUEEN












































 
SILVESTER SA BLÍŽI a s ním aj oslava Nového roku. Či už budete s priateľmi alebo rodinou, určite to bude veľký žúr a ten si žiada správny "party look". Ja budem na horách, tancovať v útrobách nejakej koliby, takže môj outfit bude menej nóbl. Vy však možno máte iný program, tak sa kľudne nechajte inšpirovať...

NEW YEAR´S EVE is coming so inspire and pick the right dress for you.

1. Peacocks  £10
2. Lanvin  €1,460
3. Miss Selfridge  £150
4. Stradivarius  € 29.95
5. Topshop  £65
6. Modekungen  €77.80
7. Versace  €7,509
8. Topshop  £50
9. Topshop  £75

Monday, December 27, 2010

TODAY´S STYLE














































































ZARA sweater and shoes, Bershka trousers, H&M bag, Ray-Ban sunglasses

Friday, December 24, 2010

MERRY CHRISTMAS



















ACCIDENTAL MEETING













































VČERA VEČER som bola na vianočných trhoch s kamarátmi, ktorých som dlho nevidela, aj s tými ktorých stretávam často. Bolo to veľmi príjemné stretnutie. Sneh sa už síce úplne roztopil, ale previanočná atmosféra určite nechýbala. Ale prečo vám tu o tom píšem? Hádajte, s kým som včera popíjala punč. Zuzana Gregorová a Ben Hill - dvojica z obrázku. A dvojica ako obrázok. Zuzana je jedna zo slovenských topmodeliek, ktorá veľmi na Slovensku nie je známa, ale o to viac žiadaná vo svete - viackrát predvádzala  pre Dolce&Gabbana, taktiež pre Givenchy, DKNY, Diane Von Furstenberg či DSquared2. Ben Hill je jeden z najžiadanejších modelov sveta a môžete ho vidieť napríklad v jarnej kampani H&M, ktorú ste mohli zahliadnúť v staršom príspevku na mojom blogu. No a títo dvaja tvoria naozaj krásny párik. A prečo som s nimi pila punč? Ben došiel na Vianoce na Slovensko so Zuzanou a Zuzana je kamarátka mojej kamarátky. A tak sme sa stretli :) A boli veľmi milí. A pekní.

GUESS WITH WHO I drank  punch last night. With Zuzana Gregorová and Ben Hill - the couple from the picture and also in real life. Both of them are topmodels, Zuzana is from Slovakia and Ben from USA. And now they are spending Christmas here, in Bratislava. How did I meet them? Zuzana is friend of my good friend. So we met on the Christmas market and spent some time there. And they were really pretty and lovable.

Tuesday, December 21, 2010

SHOP HER STYLE: JOURDAN DUNN

foto of Jourdan via http://altamiranyc.blogspot.com/

























1. MONKI blazer
2. MANGO bag
3. RAG & BONE shorts
4. PEACOCKS t-shirt
5. ASOS shoes
6. FOREVER 21 socks

Sunday, December 19, 2010

ANNE
















































































ROZHODLA SOM SA venovať tento príspevok Anne Hathaway. Prečo práve jej? Pred pár dňami som si v schránke našla nové číslo českej ELLE, kde Anne zdobí titulnú stránku. Okrem toho je s ňou vo vnútri krátky rozhovor s pár fotkami. Ani neviem kedy sa mi Anne dostala do povedomia. Asi to bude filmom Denník princeznej, čo bola samozrejme pekná blbosť. Film Diabol nosí Pradu ju vyniesol na výslnie a odvtedy ju pozná hádam každý. Anne má v sebe jednoducho iskru. Je zmyselná a krehká zároveň, nechýba jej éterickosť ani sexepíl. Je nežná, je pekná, pôsobí skromne. A má krásne fotky v ELLE. Preto!

I DECIDED to write a post about Anne Hathaway. I found these pictures with an interview in new issue of czech ELLE. Don´t you think Anne looks stunning here? I do!

Wednesday, December 15, 2010

ALEXANDER WANG: SPRING 2011















































JARNÁ KOLEKCIA Alexandra Wanga prekvapila vzdušnými strihmi pastelových farieb s prevládajúcou bielou. Modelky mali akúsi bielu hatlaninu na hlave a "fake" piercing v nose. Všetko dokopy pre mňa vytvára prudko nositeľnú kolekciu a keď sa tak pozerám z okna, neviem sa dočkať jari. Mimochodom ten bledozelený sveter vyzerá skvele, len asi by som si ho nedala tak naľahko...

ALEXANDER WANG spring 2011 collection is full of light colors, mostly white and seems very fresh. Most of the models had a fake piercing, which i like, because it compensated the gentle outfits they were wearing. And I love the green sweater (but I would wear something underneath it)!

Tuesday, December 14, 2010

NEW SCARF













































NOVÝ ŠÁLIK, šedý, minimalistický a taaak mäkký. Už aj frajer si na neho brúsi zuby. Aaa...tak mu ho možno požičiam.

NEW SCARF from H&M, so simple and so soft. Love it!

Monday, December 13, 2010

BACK HOME































































































TAK SME DOMA. V podstate sa nič zaujímavé v Prahe neudialo. Bol to taký oddychový víkend, trochu zábavy, trochu romantiky, trochu nakupovania. Čľapkanica na chodníkoch, kopa turistov a dobré české jedlo. Aspoň som si trochu vyčistila hlavu pred týždňovým učením na skúšku. Aj keď asi nedostatočne, nič mi do nej nejde :) Už sa totiž veeeľmi teším na Vianoce a myšlienky mi behajú z darčekov na koláčiky a váječný likér. Tak mi držte palce!

BACK HOME from Prague. The whole weekend was so chillin´, that there is nothing more to write about. Just check out the pictures :)


Saturday, December 11, 2010

FAIL






































































 TAK K VČERAJŠIEMU koncertu... Nič moc, poviem vám. Tak po prvé: dala som si opätky, mala som na ne jednoducho chuť, chyba!!! Tak ma boleli nohy, že som sa nevedela na koncert sústrediť. Na druhej strane som konečne lepšie videla, veď 10 centi je 10 centi. Aj keď...ani som až tak nepotrebovala vidieť. Po druhé: koncert bol v divadle Archa, čo sa zo začiatku javilo ako veľmi dobrý výber miesta. Nakoniec tam ale bolo dosť ľudí, ktorí všade naokolo fajčili a tým pádom bol pre mňa vzduch neznesiteľný. Po tretie: od MGMT poznám len staršie cd, to nové veľmi nie. Najprv som tomu dávala šancu, ale keď aj piaty song znel tak isto ako prvý, prestala som sa baviť. Občas nás prebrali niečím starším, ale posledná pol hoďka koncertu by uspala hocikoho. Chalani by mali prestať fetovať. Alebo sme sa mali my poriadne opiť. Ináč, to staré cd mám stále rada, kľudne si ho budem púšťať ďalej... Na teraz končím, idem si užiť deň v Prahe!

WELL, THE MGMT concert was a little fail for me. At first I didn´t make the right choice to wear heels, so my feet suffered the whole time. Then there was unbreatheable air, because it was in a small theater and everyone around me was smoking. The last thing was, that MGMT played mostly songs from their new album, wich is a bit boring, because each song seems the same as the other. But never mind, I still like the old album and this concert didn´t change it. Enough for now, let´s go to the city!

Thursday, December 09, 2010

PRAGUE, I´M COMING
























ZAJTRA VYRÁŽAME, smer Praha. Na celý víkend! Počas začínajúceho skúškového to síce nie je najlepší nápad, ale kto mohol vedieť v októbri, keď sme kupovali lístky na koncert. Takže zajtra MGMT, juchúú. Ďalší program nie je stanovený, ale tipujem to na prechádzky mestom, nasávanie zimnej atmosféry, dobré jedlo, vianočné trhy, možno ľahký shopping :) Potom vám poviem ako to dopadlo...

TOMORROW going to Prague. Beginnig with MGMT concert in the evening, next days we continue with good food, walking around and enjoying christmas atmosphere.

Wednesday, December 08, 2010

FORGOTTEN
























TÚTO FOTKU som našla náhodou pri vyrábaní vianočných darčekov. Úplne som na ňu zabudla. Je asi z októbra, keď už začali predávať pečené gaštany a vonku ešte boli znesiteľné teploty. Jednou z mojich obľúbených jesenných čiností je kúpiť si plný sáčok, sadnúť na Hviezdku na lavičku a lúpať a lúpať. Záujem o túto činnosť priamo úmerne upadá s klesajúcimi teplotami vonku, keďže so zamrznutými rukami to už nejde tak ľahko. Hm...ale dostala som na ne znova chuť, asi si pôjdem dať...

I FOUND THIS PICTURE by making christmas presents. It was taken in october by doing my favourite autumn activity - eating chestnuts. Yummy!

Friday, December 03, 2010

WARM WINTER














































KEĎŽE ZIMA  už nadobro prišla (podľa toho, čo sa deje vonku), dávam vám pár tipov, ako ju prežiť a nezamrznúť. Teplé svetre sú "must have" záležitosťou v tomto období. Tak sa nechajte inšpirovať.

KNITWEAR is a must have every winter. Wear it and stay warm.

1. Monki  40
2. Topshop  £38
3. See by Chloé  €575
4. Missoni  €2,040
5. Miu Miu  €415
6. Modekungen  €98.53
7. Modekungen  €54.69
8. Rag&Bone  €598 
9. Halston  €995   

Thursday, December 02, 2010

H&M SPRING 2011





































































































picture via http://weareyouneak.com/




















































MALÝ NÁHĽAD na to, čo nám H&M prinesie túto jar. Ja viem, že toho H&M už bolo dosť, ale nedalo mi neukázať vám, čo sa chystá. Myslím si, že sa naozaj máme na čo tešiť. Ja už svojich favoritov mám: čierno-béžové kotníkové čižmy a ťavia kabelka do ruky. A čo si vyberiete vy?
Btw spomínala som, že mám tušáka o tom, kto bude ako ďalší spolupracovať s H&M. Čo tak Alexander Wang? To by bolo skvelé! Dúfam, že sa to potvrdí...

QUICK VIEW of what will H&M bring us next spring. I already have my favourites: creamy-black boots and camel clutch. What would you pick?
Btw few days ago I mentioned something about next collaboration of H&M and designers. What would you say about Alexander Wang? I wish and hope!

Wednesday, December 01, 2010

ONE DAY WITH BAŠA






























































































BAŠA JE PROFI snowboardistka a moja dobrá kamoška. Problém je v tom, že celú zimu je niekde rozlietaná na svahoch, takže keď dojde do Bratislavy, máme sviatok. Aj teraz niekde v Amerike trénuje a budem rada ak ju na Vianoce a Silvestra uvidím. A prečo o nej píšem? Lebo mi chýba, lebo je veselá, vtipná a bezstarostná. To stačí, nie?
Bola tu minulý týždeň, tak sme vybehli von, na sushi a tak. Prešli sme sa mestom, kukli vianočné trhy a navštívili Krásu vesmírnu - malý obchodík v centre, kde vyrába a predáva svoje veselé šperky Renáta Ormandíková. Baša si jedny  naušnice kúpila a ja som odolávala všetkým tým čačkám :) Večer bol program jasný - Offline talkshow v NuSpirit clube, kde bola Baša hosťom, spolu s Jankom Kuricom a Zuzanou Ťapákovou (riaditeľka TV Markíza, ktorá nakoniec nedošla). Talkshow bola príjemná, miestami vcelku vtipná, kľudne sa pôjdem niekedy znova pobaviť. Na záver sme si dali pár drinkov a ja som išla domov. Zvyšok pokračoval v zábave...

Btw Baša má tiež svoj blog, kde nájdete rôzne príhody z jej života, ale aj naozaj vtipné videá. Určite si ho pozrite - http://basa.snowbroader.eu/ !!!

BAŠA IS A PROFI snowboarder and my very good friend. There are not so many winter days we spend together because she´s away all the time. Last week she was in Bratislava, so we had lunch together, did some shopping (Baša bought nice earrings from Renáta Ormandíkova) and finally in the evening had some fun, because Baša was a guest in a talkshow. Wueeeej. Hope to see her soon!

Btw check out her blog - http://basa.snowbroader.eu/ - with lots of pictures and veeery funny videos!