Wednesday, March 30, 2011

THINK PINK





...ALEBO ako si osladiť život! Ja som to skúsila útokom na ružovú a sladkým. Takže včera mi došiel balíček z Asosu s novou kabelkou a prsteňom, v Pupe som si kúpila lak a dala som si jedny z najlepších cookies aké som kedy jedla (ak chcete, recept nájdete tu)! Hneď je deň krajší...

...OR how to sweeten your life! I tried an attack upon pink and sweets. So yesterday I got a package from Asos with new clutch and ring, then bought a nail polish by Pupa and tried one of the best cookies I´ve ever had (the recipe you can find here)! And the day is suddenly nicer...

Monday, March 28, 2011

OH, TOMMY!



VŽDY keď sa pozriem na túto Tommy Hilfiger kampaň, chce sa mi usmievať... a hrať tenis.

EVERY time I see this Tommy Hilfiger Campaign, I wanna smile... and play tennis.

Saturday, March 26, 2011

STORY OF A RAINCOAT







































































































































ZAČALO to nenápadne. Najprv som si ho na internete pri prezeraní kolekcie ani nevšimla. Nezaujal. Ale ako som ho zbadala v showroome, zaľúbila som sa. Potom som si ho vyskúšala. Zaľúbila som sa druhýkrát. A zakaždým, keď si ho oblečiem, milujem ho! Jednoduché. Táto bundička (pršiplásť) spôsobila všeličo. Maťo neveril, že ho budem len tak nosiť. Ale vždy keď začne pršať, tak mi aspoň trochu srdce poskočí a chcem ísť von (neuveriteľné!!!). A keď som vonku, VŠETCI sa kukajú. Niektorí sa smejú, iní zazerajú. Celkom vtipný pocit. Ale aspoň ma auto nezrazí (dúfam). A vlastne, trochu aj dúfam, že v lete na festivaloch spŕchne (iba tak trošku). Takže si ho budem môcť dať, potiť sa v ňom a možno aj stratiť sa (to snáď nie!). Lebo aj tak ma si nájdu...

IT BEGAN quietly. At first I didn´t notice it while browsing the internet. But after I saw it in showroom, I fell in love. Then I tried it on. I fell in love again. And every time I put it on I love it! So simple. This raincoat caused all sort of things. Martin didn´t believe I will wear it. But when it starts to rain, I´m happy and wanna go out (unbelievable!!!). And when I´m outside, EVERYBODY is looking. Some of them laugh, some stare. Quite funny feeling. At least I won´t be hit by a car (I hope so). And actually I hope, it will rain (just a bit) during the summer festivals. So then I can put it on, sweat in it and maybe get lost (for God sake not!). But my friends will find me anyway...

H&M Showroom raincoat (Fashion against AIDS Collection) and ring, Urban Outfitters jeans, Zara shoes


Thursday, March 24, 2011

FETISHISM




TROŠKU z kozmetického kútiku. Nikdy neviem, ktorý si dať... Aspoň, že ich nie je toľko ako mojich followerov. Ďakujem vám! Snáď vás to tu baví a bude baviť i naďalej. Budem sa snažiť!
Btw pesnička má pomalší rozbeh, buďte trpezliví :)

A BIT from my beauty corner. I never know, which one to put on... At least there are not so many of them as my followers. Thank you! Hope you like my blog and will enjoy it also in the future. I´ll try my best!
Btw the song has a slow beginning, be patient :)

Tuesday, March 22, 2011

PLAYING POSING HAVING FUN






ÁNO VIEM, fotiek je veľa. Ale zamilovala som sa do nich a nevedela som si vybrať. Možno trochu narcistické, ale skôr obdivujem Maťa (prvýkrát odhalená identita!), ktorý sa každým fotením zlepšuje. Asi preto nás (alebo iba mňa?) to stále baví viac a viac. Takže s príchodom jari sme vybehli na prázdnu Miletičku a zabávali sa. A konečne bolo teplo. Mati, ďakujem ti!

I KNOW, too much pictures. But I fell in love with them and couldn´t choose. Maybe a bit narcissistic, but I really admire Martin, who´s gettin better and better with each photoshoot. So when the spring finally came, we went to a marketplace near our house and were playin, posing and having fun. Oh man, how I love the sun! Mati, thank you! 


H&M Showroom ring and bracelet, H&M headband, T-shirt (cropped by me) and shoes, Palmers body, Bershka trousers

Sunday, March 20, 2011

DREAMIN


MÁM CHUŤ na leto. Mám chuť na slnko, teplo, more, piesok, pláž, kokosové orechy ale aj mojito, húpaciu sieť v tieni, plavky, ploché brucho (musím začať cvičiť). To je všetko!  

I LOOK forward to summer. I look forward to sun, heat, sea, sand, beach, coconuts but also mojito, swimsuit and flat bally (I have to do some exercises). That´s it that´s all! 



Thursday, March 17, 2011

TONIGHT´S PLANS


 

 
DNES idem na žúr. Celkom vtipný žúr. Možno vám z neho potom ukážem fotky... Dúfam, že to nebude úplne brekeke :) No a trochu neviem čo na seba, zatiaľ mám toto. Čo vy na to? Dajte feedback!
Tak zatiaľ! Idem sa ďalej učiť a dať si tento home-made burger...Mmmm

I´M GOING to a party tonight. A quite funny party I think. Maybe I´ll show you the pics then... I hope it won´t be a big fail :) Well, I still donno what to wear. What about this? Give me some feedback!
That´s all for now, I´m going to study again and eat this home-made burger...Mmmm

H&M Showroom leather vest and ring, Zara dress

Wednesday, March 16, 2011

THE SQUIRREL IN H&M


































































































































































































































 
PRIŠLI SME, pobrali sme, odišli sme. No...nebolo to úplne tak... Prišli sme. Zoznámili sme sa s Katkami. Keby tam neboli ony dve, tak by tento výlet nebol taký príjemný. Baby, ste super! :) S Káťou jedna sme pokecali o všetkom možnom o čom sa dalo (a o čom sa tak ľudia môžu rozprávať keď sa prvýkrát vidia), poohovárali sme veveričku (alebo skôr vychválili), Káťa dva sa usmievala spoza počítača a občas sa pridala. Omakali sme celú kolekciu (úúúžasná!). Videla som aj blížiacu sa Conscious a Fashion against AIDS kolekciu a naozaj sa máte na čo tešiť! Ono je to fakt skvelé, keď máte čas, všetko pozriete do najmenšieho detailu a nikto sa vám nepletie pri vešiakoch :)) Btw hneď ako sme došli, z vešiaku na mňa kukala riflová vesta. "Trošku sme sa na teba pripravili, pozreli sme tvoj blog a videli sme, že máš na wishliste takúto vestičku." Aaaaaa, skvelé super bomba! Musím povedať, že napriek taške plnej vecí, ktorú som si odniesla, som až doma (na fotkách) zistila, čo všetko som ešte zabudla poskúšať. Takže obchod to istí! Čo k tomu ešte dodať... Z tohto príjemného dopoludnia sme si okrem kopy vecí odniesli aj skvelý pocit. A to sa predsa ráta! Diky baby!

WE CAME, took some clothes and left. Well...sure it wasn´t like this. We came, met Katka & Katka and chatted about everything that people can chat when they meet for the first time. We slandered the squirrel (it was supergood!), talked about the collections and other things. I saw the upcoming Conscious and Fashion against AIDS Collection and I can tell that you will love it! Despite a full bag of clothes I got, after seeing my pictures from showroom I realized how many things I forgot to try on. Well, thank God we have shops :) And what more can I say? This morning was amazing and besides a lot of clothes I also brought home a good mood. Girls, you were great! Thank you!

Saturday, March 12, 2011

READY FOR SOME FUN





































































RODINNÉ oslavy bývajú pre niekoho únavné a otravné, ja sa z nich celkom teším. Dnes to bolo zábavné, lebo polovicu ľudí som videla naposledy tak pred dvanástimi rokmi. Čiže deti som nepoznala a dospelých som si nepamätala. A tak vznikali vtipné situácie, keď sme so sestrou hádali, že kto sa nám to tak zdvorilostne prihovára... Každopádne dnes bolo jarno a ja som mala chuť na farby. Vytiahla som zo skrine staré modré sako, dala trochu ružovej na nechty. Tu šatku som na hlave nemala, oslavovala sa 80-tka... Ale niekedy si ju tak určite dám :)
Zajtra ideme na dvojdňový výlet, takže sa musím zbaliť. Dobrú!

TODAY we had a family celebration. It was quite fun because half of the people I didn´t know. Anyways the weather was so nice and warm today, that I wanted to put something colorful on. So I chose an old blue blazer and pink nail polish. I didn´t have that scarf on my head, because we celebrated 80th birthday. But I like it that way...
Tomorrow we´re going for a two-day trip so I need to pack my things. Good night everyone!

Zara blazer and dress, Review scarf, Mango belt, Humanic shoes