Monday, April 29, 2013

ENJOY THE SUN


WEEKEND was finally relaxing for me. A lot of food, lot of fun and even more sleep. Few-days (or better said few-weeks) working haul has totally exhausted me and I stayed at home with some virus today. I believe I will be fit by tomorrow, so I can enjoy free Wednesday. Do you enjoy these nice spring days as much as I do?

VÍKEND bol pre mňa konečne oddychový. Veľa jedla, veľa zábavy a ešte viac spánku. Niekoľkodňový (alebo niekoľkotýždňový) pracovný záťah ma vyčerpal a dnes som zostala doma s virózou. Okej, organizmus sa ozval. Verím, že zajtra už budem fit, aby som si voľnú stredu mohla naplno užiť. Aj vy si konečne užívate tie pekné dni tak ako ja?

Zara denim shirt / secondhand denim skirt / H&M blazer / Nike sneakers / COS bag

Sunday, April 28, 2013

(TWO)WEEKLY






I'M BACK, I'm back! So I'm changing weekly for two-weekly and reviving this blog :)
1. New t-shirt from Buffet, design by Žltý. I love to wear it!
2. Buffet store with their cool motto.
3. I finally had the chance to take out my Valentinos out from the closet.
4. Tulips again, this time with black cherry twigs. I'm repeating myself, but I love spring.
5. Beyonce concert was georgeous!
6. Eating outside has some risks...
7. This stripped blouse is quite popular for me right now, mostly with red lipstick.
8. Thursday morning in Telerano show. Oh God, this is not for me :)
9. Today's grilling. Yummy!
10. Chocolate-curd cake with strawberries, yummy for second time. My sis is a goddess! And that cute pexeso is from Dobry trh, all the illustrations are from slovak illustrators.

UŽ SOM späť, už som späť! A v takmer plnom nasadení! Takže weekly mením na dvoj-weekly a tento blog ožíva :)
1. Nové tričko z Buffetu, dizajn by Žltý. Nosím ho fakt rada!
2. Buffet obchod s ich skvelým mottom.
3. Konečne som vytiahla svoje Valentino botičky.
4. Zase tulipány, tentokrát s višňovými halúzkami. Opakujem sa, ale milujem jar.
5. Koncert Beyonce bol najviac!
6. Obedovanie vonku má isté riziká...
7. Táto prúžkovaná košeľa je u mňa teraz dosť obľúbená, s červeným rúžom ani nehovorím.
8. Štvrtkové ráno v Teleráne. Oh God, takéto veci nie sú veľmi pre mňa :)
9. Dnes grilovačka, mňam mňam!
10. Čoko-tvarohová torta s jahodami, mňam mňam po druhé. Miška je proste boží cukrárka! A k tomu jedno krásne pexeso kúpené na Dobrom trhu s ilustráciami od slovenských ilustrátorov.

Sunday, April 21, 2013

YOU LOOK GOOD WHEN YOU WEAR IT WELL




YOU ALREADY know Buffet, right? Till now you could see their funky tees, tank tops, coats, hoodies and other cool things mainly on web. But that has changed since Thursday. Buffet opened their first store. The opening was such as it should be - lot of people, good wine, beer, fun, police, everything supported by launching the new collection from new designers.  I grabbed one t-shirt as well, met few friends and cleared my head. What a pitty you weren't there. At least you can touch and smell Buffet since now (on Velehradská street in Bratislava). Oooh, those prints are for sale as well :)

BUFFET UŽ poznáte, všakže. Doteraz ste ich funky tričká, tielka, kabáty, mikiny a iné vychytávočky mohli obdivovať najmä na webe. Čo sa ale od štvrtku mení, keďže Buffet otvoril svoj prvý kamenný obchod, samozrejme v štýle im blízkom. A ako sa na správny opening patrí, nechýbalo kopec ľudí, dobré víno, pivo, zábava, policajti a samozrejme to všetko s uvedením novej kolekcie od nových dizajnérov. Ja som si jedno tričko tiež ulapila, stretla viac ako kopu známych a vyčistila si trochu hlavu. Škoda, že ste tam neboli. Ale aspoň si odteraz môžete Buffet ochytať a ovoňať naživo (mimochodom na Velehradskej v Bratislave). Ooo, a tie printy predávajú tiež :)

Wednesday, April 17, 2013

TRYING TO STAY POSITIVE

SUNDAY was finally that day, when I had time to rest a bit. We were outside and only outside. On the terrace eating lunch and drinking radler, eating ice-cream in Modra and home-made cake, apples and tea by Kuchajda lake. A balm for my soul. My currently hectic days, when I'm working till midnight, are exhausting me, mostly mentally and I don't see the next weekend (when talking about some free time) very positive. The next one maybe. So please, think of me and send me some positive energy. Thanks!

NEDEĽA bola konečne tým dňom, kedy som si trochu oddýchla. Boli sme vonku, vonku a iba vonku. V reštike na teraske s radlerom, v Modre na výlete a na zmrzke, na Kuchajde s domácou bábovkou, jabĺčkom a čajom v termoske. Balzám na dušu. Moje momentálne hektické dni, kedy robím do 12-tej v noci ma vyčerpávajú, hlavne psychicky a najbližší víkend nevidím (čo sa voľna týka) ružovo. Až ten ďalší. Tak na mňa myslite a posielajte mi pozitívnu energiu. Ďakujem!

F&F shirt / H&M boyfriend jeans / Hugo Boss Orange coat / Zara shoes / Svartsvanur bag

Sunday, April 14, 2013

WEEKLY



1. AFTER a long time wearing a dress and finally my (old) new shoes. Welcome spring!
2. My saviors after coming home from work (don't worry, I'm not an alcoholic :)
3. The limited collection of Curaprox toothbrushes, we bought more pieces. I love them!
4. I'm buying tulips every week now. There is a bunch for 2 Euros in Lidl, what a deal! Welcome spring once again!
5. New bag from Véčko, taken out for the first time today. You will also see it as a part of an outfit soon :) Thank you Véčko!

1. PO DLHEJ dobe šaty a konečne čas na (staro)nové botičky. Vítam ťa jar!
2. Moji záchrancovia po návrate z roboty (nebojte, ešte nie som alkoholik :)
3. Z limitovanej čiernej edície zubných kefiek Curaprox sme kúpili hneď viac kusov do zásoby. Sú supiš!
4. Tulipány si teraz kupujem každý týždeň. V Lidli je kytica za 2 eurá, no nekúp to. Vítam ťa jar ešte raz!
5. Taška od Véčka, dnes vyvetraná prvýkrát. Uvidíte aj s komplet outfitom čoskoro :) Ďakujem Véčko!!!

Saturday, April 13, 2013

NEW YORK FOR EVER










EDITORIAL that cought my heart most in last days. Maybe because there is lot of New York in it. And coats, sweaters and boyfriend jeans as well - that's something for me. Just the socks in slippers are not my cup of tea :) . But New York saves it all. I love New York. NEW YORK!!!!!!

EDITORIÁL, ktorý ma za poslednú dobu zaujal najviac. Asi preto, že je v ňom veľa veľa New Yorku. A ešte kabáty, svetríky a boyfriend jeans - to je moje. Jedine tie ponožky a šlapky nie sú úplne pre mňa :) . Ale New York to celé zachraňuje. Milujem New York. NEW YORK!!!!!!