Sunday, November 28, 2010

LENKA SRŠŇOVÁ FASHION SHOW










































































































































































































































































VOPRED sa ospravedlňujem za fotky, nie sú úplne dokonalé, fotené trochu zo zlého uhlu. Vo štvrtok večer som nemala veľmi náladu fotiť, chcela som sa skôr pozerať, kochať a užívať si kolekciu. Vo štvrtok večer sa totiž poľovalo na Yettiho pod taktovkou Lenky Sršňovej. Na túto akciu sme si vyšli viaceré a nemuseli sme ľutovať. Celá kolekcia bola veľmi veselá, hravá a v týchto sychravých dňoch mimoriadne pozitívna. Doplnky z dielne Radky Kováčikovej outfity dokonale doplňovali. Plusom celej prehliadky bol doprovod kapely Diego, na ktorých som sa mimochodom tiež veľmi tešila. Nesklamali, kľudne si ich pôjdem niekde vypočuť znova. Na záver sme si ešte dali vínko, pokecali, podelili sa o dojmy z prehliadky a išli ďalej. Musím povedať, veľmi vydarená show. Tlieskam!

HAPPY THURSDAY EVENING. Me and my friends went to see Lenka Sršňová fashion show. It was funny, playful and very positive. Accessories by Radka Kováčiková, live music by Diego. Well done, well done!

7 comments:

  1. a mna si kde nechala?!!! z.

    ReplyDelete
  2. prepac, nejak som stale nevedela ci ideme alebo nie... jaj, no to ma ale neospravedlnuje. mam cierny bod, napravim to

    ReplyDelete
  3. nejaky kolacik by to urcite napravil:))

    ReplyDelete
  4. museli sme byť blízko seba podľa uhlu fotiek :)
    btw, ako dlho bloguješ?

    ReplyDelete
  5. áno, bola si blízko mňa :) ja som nováčik, iba od novembra, ale baví baví :) btw, tvoj blog je super, sledujem ho!

    ReplyDelete
  6. chystáš sa aj na ďalšiu lenkinu show? perfektná atmosféra tam bola :) a ďakujem :) vidno, šlape ti to tu ;) držím palce!

    ReplyDelete
  7. ano, bolo to super, s tou zivou hudbou, vsetko dokopy, dobree :) uvidime, ci pojdem, rada by som. ak nebudem mat nejake dolezitejsie povinnosti (skola), tak urcite pojdem! a dakujem pekne, vcera sa to tu rozbehlo, uz nemam prehlad o followeroch, hehe

    ReplyDelete