Friday, April 15, 2011

WHITE IS EVERYWHERE


OD DOSTUPNEJŠÍCH značiek ako je H&M (napríklad Conscious Collection) až po módne domy ako Dolce & Gabbana (jarná kolekcia 2011 tu). Všade je biela. Nežná, romantická a sviežo letná. Farba, ktorá sa vracia do módy každé leto a ktorou nikdy nič nepokazíme, lebo v nej všetky vyzeráme dobre (a nehovorte, že nie!). Tak šup šup, vylovte zo skrine staré kúsky, ušite si niečo alebo kúpte. Nech môžme spolu zaplaviť ulice bielou.

FROM MORE accessible brands like H&M (for example the Conscious Collection) to fashion houses like Dolce & Gabbana (spring collection 2011 here). White is everywhere. Tender, romantic and fresh. A colour that comes into fashion every summer, a colour that cannot spoil anything, because we all look good in it (and don´t tell me we don´t!). So come on, take the old clothes out from your closet, sew or buy something. So we all can fill the streets with white.


10 comments:

  1. Jediná vec ktorá sa dá na bielej pokaziť sú biele nohavice s farebnými nohavičkami :D

    ReplyDelete
  2. milejem tieto Californske letne editorialy :)

    ReplyDelete
  3. nadhera! jediny zasadni problem vidim ve spine na nasich ulicich :/ ale v utery jsem si v sekaci koupila taky svou bilou barvu - letni saty :) tak fofrem at je zpet to letni pocasi :)

    ReplyDelete
  4. milujem biele leto s troskou pieskovej, prirodne materily, vietor vo vlasoch, ach.... a prosim si tu uz vidiet dominiku! ;-)

    ReplyDelete
  5. Dada: dosť si ma pobavila :))
    Simsalabim: špina nevadí, budem prať aj každý deň...
    tonbogirl: rozkaz šéfe, najbližšie tu budem už aj ja! :) (teraz nie je čo fotiť, som stále len doma zavretá)

    ReplyDelete
  6. já teda v bílý rozhodně dobře nevypadám, bohužel...:(

    ReplyDelete
  7. být tak tam kde ta modelka, už se těším na léto

    a ta bílá, je nádherná v takovém podání

    ReplyDelete