Tuesday, April 26, 2011

ZARA LOOKBOOK APRIL


































WOHOO, tak tohtomesačný Zara lookbook ma dostal! Farby, strihy, prevedenie... Mám pocit, že túto jar je to v Zare stále lepšie a lepšie. Alebo sa len neskonale triafajú do môjho štýlu. Z tejto koláže, čo som pre vás pripravila, by som prijala naozaj všetko! No nič to, asi si počkám na zľavy a potom to tam celé vykúpim! :)

WOHOO, so the Zara lookbook for April got me! The colours, the cuts, everything... I´ve got a feeling, that Zara gets better and better this spring. Or they just totally hit my style. I would love to have everything from this collage I made for you! Well, I´ll probably wait for sales and then buy all that stuff! :)

10 comments:

  1. Nedivím se ti! Taky se mi to moc líbí! :)

    ReplyDelete
  2. ja bych poprosila tu velikanskou zelenou tasku!

    ReplyDelete
  3. tie saka su uplne najlepsie :D

    ReplyDelete
  4. čakám na sales s Tebou :) chcem tú sukňu, lebo krásne vyzerá :)

    ReplyDelete
  5. súhlasím, najprv síce počkáme na zlavy - ale potom sa ide do toho ! :D to ružové sačko, oranžové tričko, vzorované nohavice, biele šaty... paráááda :)

    ReplyDelete
  6. Zara zkopíruje to, co obeplulo mola. Jako vždy. A dělá to dobře pro nás a ní. My slintáme a ocháme a ona profituje. :) Já osobně si myslím, že je to dost dobrá symbioza! Barvy se mi líbí moc, hadí kalhoty a army bundy už méně. Ale nejsem přesvědčená, že půjdou ty uhlazené účesy, co myslíte?

    ReplyDelete
  7. aaach, stále sa nemôžem vynadívať! a chcem naozaj všetko. zelenú kabelu, saká, sukňu aj army bundu...všetko! :)

    ReplyDelete
  8. ja to tam proste milujem! vcera som si v Zare kupila 2 tricka a to oranzove v pravo dolu s tou zelenou kabelou potrebujem! :))

    lesimple.sk

    ReplyDelete
  9. akože ja by som teraz vykupila celu celu zaru!!!!

    ReplyDelete
  10. To růžové sako... sbíhají se mi sliny!:-))

    ReplyDelete