Thursday, April 12, 2012

EXCLUSIVE CONCIOUS BY H&M




















































BECAUSE YOU are great and I love you, I´ve got something exclusive for you. Yeah, only for you! From today you can find in about 100 H&M stores all around the world the Exclusive Concious collection, that is made by using organic cotton and hemp or recycled polyester. At the same time the clothes are very glamorous which is shown by the fact that celebrities like Amanda Seyfried, Kristin Davis, Michelle Williams or Viola Davis were spotted on the red carpet wearing pieces from the collection.
I think the Exclusive Concious collection will have lots of fans, maybe also because of these great pictures taken by Nika Chic. Models are czech actress, one is a singer and they look amazing. Now I´m thinking about how would I look like in the yellow dress, pink top and skirt, blue jacket... :) I think I´m gonna try it soon.

KEĎŽE VY ste super a ja vás mám rada, mám tu na dnes jednu lahôdku. Len a len pre vás, fakt! Úplne exkluzívne! Od dnešného dňa nájdete v Bratislavskom Auparku a v Prahe Na Příkopě kolekciu Exclusive Concious by H&M, ktorá je vyrobená z organickej bavlny a konope alebo z recyklovaného polyesteru. Zároveň je veľmi glamour, čo potvrdzuje aj fakt, že niektoré kúsky z tejto kolekcie si obľúbili už aj celebrity ako (moja obľúbená) Amanda Seyfried, Kristin Davis, Michelle Williams či Viola Davis a predviedli ich na červenom koberci v plnej svojej kráse. 
Myslím, že jej podľahneme viacerí, hlavne po sérii týchto skvelých fotiek, ktoré fotila (vami určite známa) Nika Chic. Modelkami sa stali Klára Vytisková, Petra Nesvačilová, Jana Plodková a Iva Pazderková. Dievčatám (snáď ich neurazím) to pristane, ktovie ako by to pristalo mne...? Asi si to pôjdem čoskoro overiť.

Photo: Nikola Pospíšil Šiková
Make-up: Katarína Tomášiková
Vlasy: Ivan Šablatůra
Styling: Kateřina Papežová



16 comments:

  1. v KE asi tieto veci nebudú čo? ach

    ReplyDelete
  2. super fotky- lebo za nimi stojí super tím ako pozerám :-)
    ale oblečenie ma naživo až tak nedostalo, mojim favoritom boli zelene mini ktorých material ma naživo nepresvedčil. Ale keby ma daniel požiadal o ruku tak chcem na svadbu určite tú toaleťákovú róbu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ja som naživo ešte nevidela.. ale v tej róbe by si bola super!

      Delete
  3. Děkuju, jediná jsi moje příjmení napsala bez pomlčky a toho si cením, jelikož moje příjmení skoro nikdo neumí používat správně!:)) Jinak doufám, že se fotky budou líbit, byly to super dva dny, výborný tým.)

    ReplyDelete
    Replies
    1. som to meno obkukala od teba z blogu ;) a chválim ťa, šikovná si. dúfam, že váš team sa bude dávať dokopy častejšie :))

      Delete
  4. oo díky za info že už dnes.. :) a tieto fotky sú megaa najlepšie, zatial som videla len tie Klárine, ostatné nie.. :)
    http://arainbowswan.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. tie megakvetovane saty a modry kostym vyhravaju u mna!

    ReplyDelete
  6. tie prvé, žlté sú super!

    ReplyDelete
  7. božské šaty a hlavne tie zelené a o farbách ani nehovorím, skvelé :)

    www.karissaworld.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Mně se snad ty fotky líbí ještě víc než to oblečení. Jsou famózní!

    ReplyDelete
  9. Ty žluté a zelené jsou krásné :)
    PS: Právě se snažím rozjet svůj nový blog, byla bych moc ráda kdybys mně navštívila :)

    ReplyDelete