Tuesday, June 26, 2012

GIVEAWAY WITH LOMOGRAPHY.SK















































I KEEP a promise, I swear! If you are looking for a connection between these two pictures, it´s easy. You can win the brand new Fisheye Baby camera from lomography.sk. And since this is a Baby edition and you want is sooo bad, you have to try hard. Send me on my e-mail dominika.valkova@gmail.com a picture of you when you were little. You should be wearing something really good (funny, pretty, ugly, it´s up to you). I wanna have fun by browsing your old pictures, so do your best! I found this one of me under the Christmas tree and I look so cute here! I think Paulína will be jealous when she´ll spot my blouse. Talking about Paulína, she has similar contest on her blog and Roekids will soon have one as well. I will publish all your photos on my facebook (did you know I have a facebook page?) and in about one month the jury will choose the winner of this beautiful little camera. And the rest don´t have to be sad, you´ll all get the credit for shopping on lomography.sk page. Yeeeaaaah! Let´s begin!

ČO SĽÚBIM, to aj dodržím! Hľadáte súvislosť medzi týmito dvoma fotkami? Ok, je to jednoduché. Vyhrať môžete úplne horúcu novinku a tou je Fisheye Baby foťák od lomography.sk. Keďže je to Baby edícia a vy ju určite chcete, musíte sa trochu posnažiť. Pošlite mi na môj mail dominika.valkova@gmail.com vašu detskú fotku v tom naj oblečení (najvtipnejšom, najkrajšom, najhoršom, medze sa nekladú). Chcem sa pobaviť, tak sa snažte! Ja som našla tuto seba pod stromčekom a strašne mi to tu podľa mňa sekne! Paulína by mi tú blúzu isto závidela. Keď už sme pri Paulíne, obdobná súťaž prebieha aj u nej na blogu a čoskoro bude aj u Roekids. Všetky fotky, ktoré od vás dostanem, uverejním na mojom facebooku (ani ste nevedeli, že ho mám, čo?) a odborná porota približne o mesiac vyberie víťaza. A aby ste boli motivovaní, všetci ktorí sa zapoja do súťaže dostanú od lomography.sk kredit na nákup. A to sa už oplatí! Jupíííí. Tak sem s fotkami!

23 comments:

  1. môže byť aj skupinové surodenecké trio? :)

    ReplyDelete
  2. ty si bola aká zlatulinká, ňuňuštek :D

    ReplyDelete
  3. ahh, ja mam taku supr fotku ale nejde mi skener! co mam robit? :D aaa

    ReplyDelete
  4. tak to je skvělý giveaway :D hned zítra prohrabám všechny fotoalba a posílám!

    ReplyDelete
  5. AK nájdem nejakú supiš fotku, určite pošlem! :) Ty si bola už od mala aká kočka! :)

    ReplyDelete
  6. Super giveaway!

    Zvu vás na svoji o Bourjois :))
    http://fashionpuding.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  7. Skvělá giveaway, budu muset zalovit v rodinném fotoarchívu:)

    ReplyDelete
  8. Perfektní giveaway! Moc ti to u toho stromečku sluší! :)

    ReplyDelete
  9. keď ja mám 2 superské fotky :D neviem sa rozhodnúť...:/ :D

    ReplyDelete
  10. IDEM DO TOHO!:Dumres od smiechu

    ReplyDelete
  11. Tak táto giveaway je perfektná ,máš skvelé nápady, to treba uznať!:) Mimochodom, hneď sa do toho púšťam, očakávaj môj mail. :)

    ReplyDelete
  12. super súťaž už aj posielam :)

    ReplyDelete