Sunday, November 11, 2012

MMM





I DIDN´T KNOW anybody at the Maison Martin Margiela for H&M presentation, nobody knew me as well. We all were incognito there. Yeah, Margiela style let´s say. So we checked and tried on the collection. As you maybe heard before (maybe you didn´t) this collection is a re-edition of iconic pieces of MMM collections since the year 1991. But I was curios how the designs will look like from a closer view. Firstly, materials are great. And when talking about cuts, you probably heard (and saw) already, that the majority of the collection is oversized. And that´s what I like. I can see myself hiding in that big turtleneck sweater. On my feet are those wonderful pumps with transparent heel, well, incognito heel haha. The only thing I´m curious about is, how many people will buy this collection. If you are one of those people who love it, you have to hurry, because there won´t be so many pieces in shops. So let´s go and fight for it since 15th November.

NA PREZENTÁCII Maison Martin Margiela for H&M som nikoho nepoznala, nikto nepoznal mňa. Všetci sme boli inkognito. Tak ako sa na Margielu patrí. Tak sme radšej okukávali a skúšali kolekciu. Ako ste už možno počuli (alebo aj nepočuli) ide o kolekciu, ktorá je reedíciou ikonických kúskov z kolekcii MMM od roku 1991. Ja som však bola zvedavá na prevedenie tejto kolaborácie. V prvom rade, materiály sú super. A čo sa strihov týka, ako ste už možno počuli (a videli), väčšina kolekcie je oversize. A to mám fakt rada. Predstavujem si ako sa strácam v tom obrovskom roláku. A na nohách mám tie skvelé lodičky s neviditeľným opätkom, tzv. inkognito opätkom, hah. Jediné, na čo som teraz zvedavá je, ako sa bude kolekcia predávať. Ak ste z tých, ktorým sa páči, poponáhľajte sa, lebo kúskov v obchode nebude veľa. 15. novembra sa o ne môžete pobiť v bratislavskom Auparku.

17 comments:

  1. tak nějak si myslím, že se spíš prodávat nebude než bude
    nevím jak Slovensko, ale Česko je v tomhle dost... :D:D
    Je to škoda, protože na ulicích bude pořád k vidění to samé, ale co na plat.

    Alespoň že se H&M do něčeho takového pustí a zlepšuje tim i naše země :)

    jinak super článek, průhledné podpatky jsou bomba! a ty červené šaty?! NADPOZEMSKÉ! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tak, ako vela dievcat u nas si asi nepride na svoje, ale urcite tam niekto bude. verim tomu, dufam!

      Delete
  2. Foto 16 černé botky v backgroundu! <3

    ReplyDelete
  3. wow skvěle jsi to zpracovala!!!

    ReplyDelete
  4. babô ma tu baví úplne najviac :)
    a keby sa našiel štedrý sponzor, tak som ochotná sa trepať do ba a aj sa pobiť :D bohužiaľ, žiadny sponzor nie je, takže mi ostáva len obdivovať a kochať sa fotkami:)
    a úprimne som tiež zvedavá, že ako sa tieto veci budú predávať :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. no jo, sponzor.... asi musime prejst na drahu zlatokopiek :D

      Delete
  5. úplne najlepšia prezentácia fotiek!

    ReplyDelete
  6. súhlasím s Evou ;)
    páči sa mi ak je niekto nápaditý čo sa týka fotiek a nie len že ich šupne na blog, že na tu máte, skvelo si to urobila :)

    ReplyDelete
  7. super super!!margiela by bol na teba hrdyyy!):D

    ReplyDelete
  8. velké WOW za nápaditost a originalitu :)

    ReplyDelete
  9. úúú moje obľúbené blogerky pokope :) paraďoška :3

    ReplyDelete
  10. jeeej, no dakujem vam! som fakt rada, ze sa vam clanok a fotky pacia :)

    ReplyDelete