Tuesday, January 15, 2013

AND THE HAPPY WINNERS ARE...

TAM-TA-DAAA. We have the winners of the Happy Socks competition. The random chose number 32, 30 and 36. Bernuška, Kejmy Tatranská and Romana - congrats! And I want to thank the rest of you for your book tips! I've already bought one and I'm planning to buy more and more books, yop.

TAM-TA-DÁÁÁ. Máme tu výhercov súťaže o ponožky Happy Socks. Random vylosoval čísla 32, 30 a 36. Bernuška, Kejmy Tatranská a Romana - gratulujem! A vám ostatným naozaj veľmi pekne ďakujem za knižné tipy! Jednu knihu som si už kúpila a plánujem ísť na ďalšie nákupy, juch.

3 comments:

  1. Aj takto nesutazne, neskoro, odporucam knihu Tracigo Tiger (autora si uz nepamatam) a Cim rychlejsie kracam, tym som mensia, on norskej spisovatelky :) xxx
    http://salmonreindeertalks.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Ahoj, moc ráda bych Tě pozvala na svůj nový blog, který je věnován fotografování. Na blogu rozjíždím projekt 365... a nyní jsem zveřejnila i úplně mojí první proměnu (vlasy, kosmetika). Budu moc ráda, když se Ti u mě na blogu bude líbit a staneš se mým pravidelným čtenářem!:) Přeji hezký den, JK :)

    ReplyDelete
  3. ÁÁÁ! :).
    Ponožky! Super, ďakujem :).

    Kejmy ♥.

    ReplyDelete