Friday, February 01, 2013

TRAVELLING THE WORLD WITH GANT



EXPEDITION to the Galapagos Islands, India, Rio de Janero, Long Island, everything in few hours!
This is how yesterday's presentation of the newest Gant collection looked like. Classic preppy pieces, nautical motives, but also tassels, patchwork, bright colors and linen are the main elements of the collection that is cheerful, fresh and not so conservative as you may expect. We met with girls in Kempinski hotel and welcomed spring as good as we could (ok, maybe the sun and 12 degrees helped). And I'm not talking about the delicious food that waited for us (yes Véčko, the cheesecake was the best I've ever eaten!). Well, a nice day, beautiful clothes, good food and great company is the ideal combination how to start a new day!

EXPEDÍCIA na Galapágy, do Indie, Rio de Janera, na Long Island a to všetko v priebehu pár hodín! Taká bola včerajšia prezentácia najnovšej kolekcie Gant. Klasické preppy kúsky, námornícke motívy, ale aj strapce, patchwork, výrazné farby a ľan sú hlavnými prvkami kolekcie, ktorá je veselá, svieža a nie tak konzervatívna, ako by ste možno od Gant-u čakali. S babami sme sa zišli v Kempinski hoteli a privítali jar ako sa patrí (okej, možno tomu dopomohlo slnko a 12 stupňov vonku). A to nehovorím o dobrotách, čo na nás čakali (áno Véčko, bol to ten najlepší cheesecake ever!). No čo vám poviem, pekný deň, krásne oblečenie, dobré jedlo a super spoločnosť sú ideálna kombinácia ako začať deň!

14 comments:

  1. véčko tu vyzera divno :D super fotky .)

    ReplyDelete
  2. čooo, podľa mňa som vám pekné fotky urobila!

    ReplyDelete
  3. tyhle fotky ze showroomů jsou fajn :) a Zuz má krásné šaty

    ReplyDelete
  4. véčko vyzerá omámená čízkejkom :-)

    ReplyDelete
  5. super fotky! a mám děsnou chuť na cheesecake :)

    ReplyDelete
  6. Ve vyzera podla mna len unavene z toho vecneho cvicenia :D ale inak krasne fotky ehm ale to ty mas vzdy ! .)

    ReplyDelete
  7. vyzerá to byť vydarená kolekcia! a Véčko najlepšia!:D

    thebloggerina.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. véčko tu vyzerá super ako vždy. aj babô aj zuzka. všetky ste pekné! :)

    ReplyDelete
  9. Mas moc krasny blog :)

    www.wooklook.blogspot.com

    Jestli budes chtit mrkni ke me na blog. :)
    jsem studenka odevni prumyslove skoly, tak bych mozna ti mohla prinest vice inspirace. V posledni dobe davam hodne rozhovoru, mam i svou vlastni tvorbu, kterou jsem zatim nezverejnila na blog. Pokud by jsi mela zajem, staci napsat na muj blog. :)

    ReplyDelete
  10. Krásné fotky a to jídlo vypadá lákavě. :)

    ReplyDelete