Tuesday, April 09, 2013

PROBLEM - HAIR


EVERY YEAR'S problem. My hair grows, after long hesitation I cut it and then it grows again. Current phase - long hair. Every time it grows long, I get nervous. My hair is thick, but very soft and heavy and when I have loose hair, it looks limp. So logically I'm thinking about cutting it again, this time a bit shorter, somehow above my shoulders. What do you think? But...I'm using these Toni&Guy products for two weeks now (they are sold also in DM drogstores now) and I have a feeling, they are the right for me. Really! I don't know, if it is the shampoo and conditioner or the spray for curls (it gives my hair the perfect structure) or the powder for soft and heavy hair. Or everything together. Anyways it works and my long (once limp) hair, finally looks good (and I will probably buy only these products since now). So here is the question - keep it long or cut it shorter? Now you tell me!

KAŽDOROČNÝ problém. Vlasy narastú, ja ich po dlhom váhaní ostrihám a potom narastú znova. Momentálna fáza - dlhé vlasy. Vždy keď mi vlasy narastú, som nervózna. Mám ich síce husté, ale veľmi jemné a ťažké a keď sú rozpustené, vyzerajú splihlo. Takže logicky uvažujem o ich ostrihaní, tentokrát fakt aj trochu na kratšie, tak nejak tesne nad ramená. Čo vy na to? Lenže...už asi dva týždne používam tieto nové Toni&Guy výrobky (ktoré mimochodom predávajú nie len v kaderníctvach, ale aj v DM-ke) a mám pocit, že sú šité úplne na mňa. Fakt! Neviem, či to je šampónom a kondicionérom na jemné vlasy alebo sprejom na kučery (ktoré mojim vlasom dodávajú super štruktúru) alebo púdrom na jemné a ťažké vlasy. Alebo všetkým dokopy. Každopádne to celé funguje a moje dlhé, kedysi splihlé vlasy, konečne vyzerajú k svetu (a ja si už asi budem kupovať iba tieto výrobky). Takže otázka - nechať dlhé alebo ostrihať? Tak a teraz babo raď!

13 comments:

  1. Já bych do toho šla, protože tobě to bude hrozně slušet .) a s těmi přípravky budeš mít super objem i na kratších a s lehkými vlnkami to bude super sexy .) Přijdeš mi přesně jako typ na tuhle délku.

    ReplyDelete
    Replies
    1. šak to, to aj mňa napadlo, že tie prípravky mi dobre urobia aj na kratších vlasoch

      Delete
  2. ostrihať, veď dorastú a na leto sú praktickejšie tie kratšie :)

    ReplyDelete
  3. Já si myslím, že ti to bude opravdu slušet!:)

    ReplyDelete
  4. Ja hovorim kratke!...tak ci tak to bude urcite super:)

    ReplyDelete
  5. Já řeším každoročně to samé, roste mi to rychle, ale jak jsou vlasy dlouhé, jsou splihlé. Radím Ti je ostříhat, sice Ti to okolí možná bude rozmlouvat, ale Ty se budeš cítit líp. :-)

    ReplyDelete
  6. mne príde že odkedy som vyskušala toni&guy na blond vlasy tak už iny šampon nemožem ani mať :D

    a hovorím ostrihať ved narastuu :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. hej, ja mám ten istý pocit. a áno, mne rastú celkom rýchlo :)

      Delete
  7. Ja si ťa viem predstaviť aj s takým typom účesu ako má Marika z Tombogirl :)
    Kým si mladá, tak skúšaj účesy. Ja som už mala dlhé, stredné, úplne krátke a zatiaľ vždy dorástli :)
    www.mirushka.eu

    ReplyDelete
    Replies
    1. to si neviem úplne predstaviť :) na Marike super, ale mňa to k takým zatiaľ neťahá :))

      Delete
  8. já jsem z TandG docela nadšená, dostala jsem šampón a moc mi vyhovuje, přijde mi, že vlasy po něm nemusím mít denně, což je výhoda, protože jinak bych se ufénovala k smrti...a coo se týče účesu, tenhle problém řeším asi dvakrát ročně vždy před novou sezónou...ty na fotkách jsou kůl, ale kdoví, jak by vypadaly bez náročného stylingu? každopádně za mě ostříhat! změna je život ne?

    ReplyDelete
  9. no, tak ste ma teda asi utvrdili v tom, že ostrihať :)) takže asi teda pôjdem do toho. ďakujeeem!

    ReplyDelete