Sunday, April 07, 2013

WEEKLY


TODAY I've got more photos here. This week was quick, lots of things happened and I didn't have time for my blog (but don't worry, I have some posts in stock for you). So...my week in pictures:
1. Except antlers, that we used as a Easter decoration in Donovaly (you could see it in last week's post), there is also this gem - antlers by Renáta Ormandíková. Very funny I think.
2. I don't wear white jeans very often, yet it is very refreshing :) . And a little bit of mixing prints.
3. I had a veeery delicious meeting this week, macaroons from Lucette, yummy!
4. Keychain from Thailand. I love it!
5. A heart in the toilet. Because also .... can be enjoyable :)
6. Newest La Femme magazine, for example about Véčko's collages, Thai furniture and accessories from Amandari (I bought there gorgeous necklaces yesterday, will show you later guys), custom-made shoes and many other stuff.
7. Last night's celebration. The "Happy Birthday" sign wasn't left unnoticed and the cake was gifted a bit  changed :)

DNES tu mám toho o trochu viac ako zvyčajne. Tento týždeň bol nejaký moc rýchly, veľa sa toho udialo a trochu som nestíhala prispievať (nebojte, mám tu niečo v zásobe pre vás). Takže...môj týždeň na fotkách:
1. Na Donovaloch je okrem parohov, ktoré sme si veľkonočne vyzdobili (mohli ste vidieť minulý týždeň), aj tento skvost - parohy od Renáty Ormandíkovej. Velice vtipné podľa mňa.
2. Biele rifle nenosím tak často, a pritom je to tak osviežujúce :) . K tomu trochu mixovania vzorov.
3. Veeeľmi chutné pracovné stretnutie, makaronky z Lucette, mňam!
4. Prívesok na kľúče z Thajska. Mám ho krátko, ale už je to srdcovka.
5. Srdiečko na záchode. To nech sa vám príjemnejšie ..... :)
6. Najnovšie La Femme, napríklad aj o kolážach, ktoré robí Véčko, o thajskom nábytku a doplnkoch z Amandari (včera som si tam kúpila krásny náhrdelník, ukážem, nebojte), o topánkach na mieru a o všeličom inom.
7. Včerajšia oslava 30-tky. Nápis "Happy Birthday" neostal bez povšimnutia a torta sa odovzdala oslávencovi trochu zmenená :)

4 comments: