Monday, July 08, 2013

IBIZA, I MISS YOU

LET'S MAKE it clear in the beginning. I was at Ibiza (third summer in a row, totally fifth time). No, I didn't party at all. It was a quite family vacation. I don't know if I'm old already, but during the year I'm working all the time, so after coming to my holiday destination I just need to rest. Or maybe it's not because I'm old, I just knew I'll be going to Pohoda festival this weekend.
But back to the vacation. Ibiza is a beautiful island, nature, bays are fabulous, food is incredibly delicious (as in every seaside destination, right?). I actually don't know, what more to say. You can look at photos from last year - here. At that time we were a different assembly of people, so we traveled more. But I tell you guys, even if I had to lay by the pool the whole week and enjoy that view, I would be totally satisfied.

UPRESNIME si to na začiatok. Bola som na Ibize (už tretie leto za sebou, ale vlastne piatykrát). Nie, vôbec som nežúrovala. Bola to pokľudná rodinná dovolenka. Neviem, či som už stará alebo čo, ale keď počas roka robím a robím a robím, na dovolenke si chcem fakt oddýchnuť. Takže na žúry som sa naozaj nehrnula. (Alebo je to tým, že som vedela, že budúci víkend idem na Pohodu.)
Ale späť k dovolenke. Ibiza je krásny ostrov, príroda, more, zálivy sú rozprávkové, jedlo neskutočné chutné (veď ako vždy v prímorských krajinách). Ja vlastne ani neviem, čo viac dodať. Kľudne si pozrite aj fotky z minulého roka - tu. Vtedy sme boli v trochu inej zostave, takže sme viac cestovali. Ale poviem vám, keby som aj celý týždeň mala ležať pri bazéne a vychutnávať si ten výhľad, úplne by mi to stačilo!

All are iPhone photos, more photos from my regular camera coming soon.

11 comments:

  1. aa z minuleho roku maš tu istu fotku len sa tam zmenili ľudia :-) oh závidím išla by som hneď!

    ReplyDelete
  2. no veru na Ibizu by som šla :)

    ReplyDelete
  3. Och, krásné fotky. Ibiza, I Miss You - ani se ti nedivím!

    ReplyDelete
  4. ooh túžim po takejto dovčiii

    ReplyDelete
  5. tak na buduci rok si to vymenme, ja ibiza, ty portugal :-) a tesim sa na fotky z "velkeho" fotaka, teasing dobry :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. môže byť :) ináč sa mi dnes snívalo, že som bola vo vašom novom byte, ktorý bol nejakým štýlom prepojený s Portugalskom (fakt neviem akým) a ty si išla s Káťou kupovať nové skrine :D
      fotky z foťáka som ešte nepretriedila, ale vyzerá to tam na samé s deťmi :)))

      Delete
  6. Nádherné miesto :) Krásne fotky, raz by som sa tam chcela pozrieť

    ReplyDelete