Sunday, October 20, 2013

PURIFICATION

WORKING is sometimes really hard. You cannot sleep, it wrings the last drop out of you. You work from early morning till night, then get a short nap and then the same again. Few days (weeks) in a row. But when the results show you did a good job, then you can feel the satisfaction. But what satisfies you more is, when after these hard days comes a sunny autumn weekend and you can totally switch off and get new energy. Sleep till noon, then go to woods and look for mushrooms, read, eat, do nothing. Totally clear your mind. That's what happened to me... I welcome myself on this blog.

ROBOTA je niekedy poriadna sviňa. Nedá vám spať, vyždíme vás do poslednej kvapky. Robíte od rána do noci, potom si pospíte dve-tri hodinky a znova to isté. Niekoľko dní (týždňov) za sebou. Ale keď sa dostavia výsledky v podobe dobre odvedenej práce, to potom stojí za to. Ale čo ešte viac stojí za to je, keď po takto náročných týždňoch príde krásny jesenný slnečný víkend a vy môžete totálne vypnúť a načerpať úplne novú energiu. Dlho spať, ísť pobede na huby, čítať si, jesť, nič nerobiť. Vyčistiť si totálne hlavu. To presne sa stalo mne... Vítam sa späť na tomto blogu.

H&M jeans and turtleneck / Zara jacket and heels / Cos bag

25 comments:

  1. niekedy mi pride, ze v tej praci dost trpis :) a super vyzeras, take rifle asi need!

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)) niekedy hej. a to sú strašne staré boyfriendy z detského HM...

      Delete
  2. Niekedy rozmýšľam, ako môže človek napísať také bludy, keď píše do časopisu, nauč sa po slovensky, dobre? Trpím, keď väčšina slovenských blogov ničí slovenčinu. :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Väčšinou na takéto komentáre nereagujem, ale nedá mi...
      Ad 1 - blog je priestor, kde jeho autor vyjadruje svoje pocity, myšlienky, akýmsi spôsobom prezentuje seba samého, takého aký je. Blog nie je klasická žurnalistika, je to určitá forma vyjadrenia sa vo viac neformálnej rovine. Nehovoriac o módnych blogoch, ktorých prioritou (si myslím) nie sú dokonale prepracované žurnalistické eseje s dokonalou spisovnou slovenčinou. Takže buď máš chuť módu sledovať, možno sa ňou inšpirovať (a tým pádom nehlaď na dokonale napísané články) alebo radšej nesleduj blogy, ktoré sa ti nepáčia, ale čítaj niečo zmysluplnejšie pre teba.
      Ad 2 - do časopisu píšem preto, lebo si ma vybrali, chceli aby som to písala tak ako to píšem, aby z toho bolo cítiť mňa. A samozjreme články predtým ako idú do tlače, vždy prejdu pozorným okom korektora...
      Len toľko... Samozrejme, každý má právo sa vyjadriť, to ti neberiem, ale niekedy je fajn uvedomiť si určité súvislosti a zamyslieť sa nad nimi.

      Delete
    2. jasné, najlepšie je odpovedať nečítať, ale čo sa ti stane, ak napíšeš spisovne správne, odpadne ti z prstov? samozrejme, každý radšej podporí tých pár riadkov, čo napíšeš raz za uhorský rok, ako anonyma, ktorý sa nebude registrovať na milión pochybných stránkach, a tak zdieľať s celým svetom informácie o sebe (aj keď ich už je nazdieľaných dosť)

      Delete
  3. ja trpím keď niekto píše osočújúce komentáre a skrýva sa za ANONYMOUS, a Domi super vyzeráš :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)) dik za podporu aj pochvalu!

      Delete
    2. Niki W, máš tam napísané len Niki W, čo o tebe viem? Že si ďalší anonym, bez fotky, bez informácií. To Niki W. si môžem napísať aj ja preboha a bude to to isté, rozdiel je v tom, že ty si napísala pozitívny komentár a ja negatívny. Bohužiaľ, vo svete blogu sa negatívne komentár (zvlášť od "anonymov") necenia. Plus poznámka na okraj, ak si tam dám fotku, meno, priezvisko, rodné číslo, ako budeš vedieť, že som tie informácie jednoducho neskopírovala, a že nie sú moje? Tak teraz vy trochu porozmýšľajte a pozrite sa, kde je chyba. Podľa mňa na obidvoch stranách.

      Delete
  4. skvelé domi, tie riffle s červenými lodičkami, bomba :) a dúfam, že výsledky uvidíš čoskoro :)

    ReplyDelete
  5. Smiem sa spytat, kde pracujes :) ak to teda nie je secret. Dakujem

    ReplyDelete
    Replies
    1. Resp. v akej sfere - moda, casopis, financnictvo? Tipujem to na nejaky design :)

      Delete
    2. som organizátorka/produkčná Bratislavských módnych dní a zároveň píšem do časopisu La Femme

      Delete
    3. Fuuu (toto je povzdych, nie skratka fuck you) ziena, vsetka cest :) inaaac poznam Ta z Mercury, ja som bola o rok nizsie :) tiez Becka :)

      Delete
  6. Aj my vítame teba a tešíme sa na nové inšpirácie :)

    www.bluechicberry.piligin.com

    ReplyDelete
  7. super kombinacia.. vsetkeho :)
    mozem sa spytat kde pracujes?)

    ReplyDelete
  8. páči sa mi že tie topánky vyzerajú oranžovo! :-) chýba mi slovenská jeseň, veľmi ti pristane!

    ReplyDelete
  9. Great pose.. You look Awesome dude.. Beautiful shoes.. It opt for you...
    If you have interest see this one
    get more instagram followers

    ReplyDelete
  10. Domi, super si to napísala a o tom ako vyzeráš, ako sa obliekaš netreba komentáre...perfect :)

    ReplyDelete