Saturday, May 10, 2014

AMSTERDAM LIVING


ALTHOUGH we visited Berlin last week, I'm going back and talk about Amsterdam now. Well, about our living in Amsterdam. We knew, we wanted to experience the right atmosphere of this city with everything it offers, so we weren't looking for a hotel, but for a little comfy flat. So we checked airbnb.com and found this beauty. Femke and Bas's flat was in a great area and was really cozy. It was full of unnecessary and strange little things that were surprisingly matching all together. Didn't they? It was sooo romantic!

AJ KEĎ sme už medzičasom boli v Berlíne, vrátim sa teraz ešte k Amsterdamu. Respektíve k nášmu ubytovaniu v Amsterdame. Vedeli sme, že chceme zažiť tú pravú atmosféru mesta "se všim všudy", takže sme nehľadali hotel, ale skôr útulný bytík cez airbnb.com. Byt Femke a Basa bol nielen že v super lokalite, ale bol neuveriteľne útulný. Plno (na prvý pohľad) haraburdier spolu tvorilo krásny celok, od ktorého sme na začiatku nevedeli odtrhnúť oči. Veď posúďte sami. Taaaak romantické!

9 comments:

  1. Skvělý!
    V Berlíně jsem Tě viděla v COS! Jsi kočka...velká! <3
    Amsterdam je moje úplně nejmilovanější město!

    ReplyDelete
    Replies
    1. si sa mohla prihovoriť, by som konečne aspoň niečo iné ako nemčinu počula :) a ďakujem!

      Delete
  2. Na Amsterdamu je super to, že z letiště jsi ve městě asi za dvacet minut. Ne, jako když jsme v Paříži strávili dopravou z letiště do města pět hodin...

    ReplyDelete
  3. krásný interiér, úplně holandský! jo a ta fotka se zívající kočkou nemá chybu! :D

    ReplyDelete
  4. uuuu krásne! hlavne druhá fotka :)

    ReplyDelete
  5. no jo, ďakujem! magické to tam bolo!

    ReplyDelete