Monday, April 04, 2011

SUMMER WISHLIST























MOMENTÁLNE si veľa vecí neželám, snáď len tú školu dokončiť. Ale aj tak mi kde-tu zablúdi myseľ a následne myška na internet. Veď treba sa odreagovať... Takže zopár vecí, čo som našla, čo chcem alebo po čom túžim už dlhšie. Okrem letnej grilovačky na záhrade, chcem tieto farebné solárne lampióny z IKEA, ktoré vytvoria skvelú atmosféru počas celého leta (len musí cez deň svietiť slnko). Plavky! Zase. Babô ma navnadila. Každý rok kupujem nové, nikdy neodolám. Tieto sú od Insight (to je tá značka, od ktorej mám toto líštičkové tielko, čo sa vám tak páčilo :)) . Len neviem, kde ich zoženiem, lebo minulý rok ich ku nám prestali dovážať (ak sa nemýlim). Sukňa je Stradivarius a hneď ako sa dostanem do obchodov (čo neviem kedy bude), si ju kúpim. Snáď ju dovtedy nevypredajú. No a v neposlednom rade - beach bike!!! Po ňom túžim už dlho. Asi oslovím  majstra Jola z www.fixiefoxie.com, nech mi nejaký urobí. Len pre mňa, úplne jedinečný! A potom sa na ňom budem celé leto vyvážať... Už mi závidíte, čo?

THE ONLY thing I wish for now is to finally finish the school. But I can´t help myself, I´m thinking about the summer all the time (maybe it´s because of the nice weather). So let´s go to my new wishlist... I´m really looking forward to grill parties, that´s why I want those solar lampions from IKEA. I think they´ll make the right atmosphere for summer nights. Swimsuit! Again. As every year. This is from Insight (I´ve got a fox tank top from this brand, here). The skirt is from Stradivarius and as soon as I get to the shop, I will buy it. The last thing I wish for (already for a longer time) is a beach bike!!! I think I will ask maestro Jolo from www.fixiefoxie.com to make one for me. Just for me, the very special bike that nobody will have! And I will ride on it whole summer... You´re jealous already, aren´t you?

14 comments:

  1. kolo prodává v růžové barvě Pleasure Seeker (jestli ji znáš).. za poloviční cenu, jen nevím, jestli už nebude prodané - koukni k ní, jestli máš zájem=) a ano, budu ti ho závidět ve všech případech - jedinou útěchou mi bude to, že ho nemůžeš větrat na pláži..=D

    ReplyDelete
  2. s plavkami som na tom podobne :)

    lesimple.sk

    ReplyDelete
  3. Tak to kolo u Niky sem si už zamluvila já promiň..:D.

    ReplyDelete
  4. hehe no po bratislave sa asi moc nepovozis, tu je to o drzku :)

    ReplyDelete
  5. Iva: dik za tip, aj ked bike je už pase. ale blog som nepoznala a je super! :)

    suzinqa: to je, ale nenechám sa odradiť :))

    ReplyDelete
  6. Áno, to kolo bych taky brala, ale zatím jsem nenarazila na žádné, co by se mi líbilo :(

    ReplyDelete
  7. preto si dám (snáď) urobiť vlastné, podľa môjho vkusu :)

    ReplyDelete
  8. damebike!
    aj ja chcem veľmi ale chcela by som to čo má môj starký ale on mi ho nedá :-( a by sme sa mohli spolu voziť po bratislave!

    a oh sukňa! mne sa páči tričko s tým vzorom ale je z hnusného matariálu:-(

    ReplyDelete
  9. tak co se tyce plavek, tak to sme na tom stejne .)

    ReplyDelete
  10. tie lampióny sú perfektné

    ReplyDelete
  11. bike might be beautiful thing


    http://nakedqueen.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. ja mam uz tolko plavok ze neviem ci moj satnik dalsie unesie ale ked kazdy rok su vzdy nove kolekcie take kraaasne!

    ReplyDelete
  13. ha, tak sukňu už mám, lampióny musím mať, plavky uvidíme...
    ...and I´m dreamin of that bike every day! ;)

    ReplyDelete