Friday, October 21, 2011

BE MINE


















































































source: www.hm.com






















VERSACE FOR H&M. A collection, that will be launched in stores on 17th of november. I never liked Versace that much, it is too colorful, with too many printings. That´s why I was curious how this cooperation will look like. And finally it´s here, the lookbook it´s done and I (suprisingly) chose something! There are a lot of dresses, but I picked those more simple (I mean without printing). They have a beautiful cut, that would make me look more feminine I think (the black one, please!). Leggins are more different, let´s say funky. But I love them, they would refresh my closet... And I also picked the pillow and a blanket, cause I love interior accessories! That´s all. That´s what I would like to have (but probably won´t). If you want, you can have a look at the whole collection with pricelist here.
And there is still a present for you ;) .

VERSACE FOR H&M. Kolekcia, ktorá sa ku nám (resp. do Bratislavského Auparku) dostane 17. novembra. Nikdy som k tejto značne neinklinovala, bola na mňa moc prečačkaná. O to zvedavejšia som bola, keď som sa dozvedela o spolupráci týchto dvoch značiek. Máme to tu, lookbook je na svete a ja som si (prekvapivo) vybrala! Šiat je v tejto kolekcii viac než dosť. Ja som si však vybrala tie jednoduchšie, aspoň čo sa farby týka, ale o to strihovo zaujímavejšie (ooo, tie čierne!). Myslím, že budú krásne zvýrazňovať ženské krivky (ktoré až tak nemám). Celkom úlet by bol vlastniť jedny z farebných legín. Asi by som ich nenosila každodenne, ale o to lepšie by som sa v nich cítila, keby som si ich raz za čas dala. Topánky sú mužské, celkom vtipné. A ešte si prosím jeden vankúšik alebo deku, milujem bytové doplnky! Tak. To je môj výber. Keď si chcete pozrieť celú kolekciu aj s cenami, klikajte tu
A mimochodom, darček je stále v ponuke ;) .

15 comments:

  1. tie čierne a fialové šaty sú krásne!!

    ReplyDelete
  2. Veru, tie čierne šaty sa aj mne páčia :)

    ReplyDelete
  3. tie legíny sú fakt úlet :)
    ale občas prečo nie

    lesimple.sk

    ReplyDelete
  4. občas? ja by som v nich spala učila sa, chodila do školy do kina do divadla na mesiac, všade!

    ReplyDelete
  5. chcem asi..všetko!!! :OO <33

    Natt (babystrawberrymuffins.blogspot.com)

    ReplyDelete
  6. LOL, dnes rano som postla clanok s rovnakou tematikou :) Darmo, Versace je asi tema tyzdna :) Zhodli sme sa na jednych nohaviciach.

    ReplyDelete
  7. Pekné ale drahé. Ja viem, že je to Versace ale prsteň za 20 €?

    ReplyDelete
  8. z tohoto tie kvetinové legíny :) a ešte jedny dalšie sa mi páčia, a ružové šaty a... ach! :D

    ReplyDelete
  9. Mňa teda maximálne zaujali šaty a doplnky. Tie legíny nie sú moc pre mňa, ale ako experiment by som ich brala :)

    ReplyDelete
  10. tie čierne šaty su velmi pekne

    ReplyDelete