Saturday, October 01, 2011

BUFFET


















































BUFFET. I guess most of you have no idea that such a brand exists. Ok, now you know. It isn´t new on slovak market, but after launching the newest collection it will become better known I think. Guys that stand behind this brand cooperated with various painters, graphic designers and photographers and created a quite nice collection full of funny t-shirts. Right now you can see it on Design weekend in Bratislava (just till tomorrow) or click on their page (new collection will be there soon  it´s already there, go and have a look!)... What do you think? I already have my "fox" t-shirt ;) .

BUFFET. Tipujem, že väčšina z vás ani len netušíte, že táto značka existuje. Ok, už viete. Na slovenskom trhu už chvíľku existujú, ale myslím že po uvedení najnovšej kolekcie začnú mútiť vody. V spolupráci s maliarmi, grafickými dizajnérmi či fotografmi vytvorili vcelku milú kolekciu plnú vtipných tričiek. Momentálne si ich môžete pozrieť na Dizajnvíkende v Pisztoryho paláci (šup, šup, už len do zajtra) alebo na ich stránke (kde však nová kolekcia nafotená ešte nie je  už tam je, kuknite!)... U mňa dobre, ja už svoje tričko s líškou rezervované mám ;) .

10 comments:

  1. ou jee. ta ručná sieťotlač je fascinujúca!

    ReplyDelete
  2. počuj a nekúpila som si ja to tvoje "rezervovanétričkoslíškou"? totiž čierne +1? mal rezervované včera a predal mi ho! :)))
    inak sme si kúpili 2 tričká, veľmi sa nám páčilo...

    lesimple.sk

    ReplyDelete
  3. LeSimple - dúfam, že nie. Mala by som mať ešte jedno čierne rezervované, neboj ;) aké ste ešte kúpili?

    ReplyDelete
  4. no ja to čierne s líškou a workoholik tú pionierku na druhej vľavo.

    lesimple.sk

    ReplyDelete