Sunday, February 19, 2012

MEN´S CORNER: MALE BLOGS

Nick Wooster
























Bryanboy
























Tommy Ton
























THERE ARE so few male blogs besides those that are made by women. And good male blogs are even less common. I picked for you three different guys with three different blogs. Here we go...
1. Nick Wooster is a well-known figure in fashion world. But (I think) not because of his blog, that is full of more or less inspiring photos and one-word descriptions. This older man is mostly famous from street style photos, where you can see his gentleman-military style (that´s how I feel about his style). Btw Nick brought back the camouflage, hah. I´ll show you his style soon, just be patient!
2. Bryanboy. Most of you know him. But for me, I have to say, he is not that interesting. Since his style is quite crazy and feminine as well, I don´t think he can be a good inspiration for men (I mean real men, don´t blame me for that). But ok, he is well-known, famous, so here you are.
3. Tommy Ton is not a blogger in a true sense. He´s a photographer. Mr. Photographer! His photos are beautiful, dynamic, full of atmosphere. And full of fashion. For me currently the best street style fashion photographer. He stands behind the Jak&Jil blog, but I admire his work also on the website of the GQ magazine, for example here.

MUŽSKÝCH blogov je oproti tým ženským ako šafránu. A dobrých blogov, za ktorými stoja muži, ešte menej. Ja som pre vás vybrala troch rôznych mužov so svojími troma rozličnými blogmi.
1. Nick Wooster je postavička v módnom svete veľmi známa. Avšak (myslím si) nie vďaka svojmu blogu, ktorý je plný viac či menej inšpiračných fotiek a (väčšinou) jednoslovných popisov. Tento blogový pán v rokoch je skôr známy zo street style fotiek, na ktorých ho často uvidíte v gentlemansko-vojenskom štýle (tak ho vnímam ja). Mimochodom Nick je priekopník v nosení maskáčového vzoru, ktorý po niekoľkých rokoch oprášil a umožnil mu znova uzrieť svetlo sveta. Nickov štýl tu určite ešte uvidíte!
2. Bryanboy. Bloger väčšine z vás známy. No mne, pravdupovediac, nič nehovorí. Keďže štýl Bryanboya je miestami dosť uletený a zženštilý, neviem či môže byť inšpiráciou pre väčšinu mužov. Ale holt, je známy, všetci ho žerú, tak tu ho máte!
3. Tommy Ton nie je bloger v pravom slova zmysle. Tommy Ton je fotograf. Pán fotograf! Jeho fotky sú krásne, dynamické, plné atmosféry. A plné módy. Podľa mňa momentálne najlepší módny street style fotograf. Stojí za známym blogom Jak&Jil, avšak jeho prácu často obdivujem aj na webovej stránke časopisu GQ, napríklad tu

pictures via www.gq.com, www.bryanboy.com, www.hypebeast.com

7 comments:

  1. Je to nezvyk, prohlížet si ty pánské .. ale díky za tipy !! :)

    ReplyDelete
  2. Tak já neznám ani jednoho z těchto pánů. Znám vlastně jen jednoho českého a jednoho slovenského chlapce. Po tom, co jsem si to přečetla, mrkla jsem na toho druhého a nic mě tam úplně nenadchlo. Ani jsem tam neviděla nikde jeho fotku outfitu na hlavní straně...

    ReplyDelete
  3. děkuji za tip :)

    styleofmacy.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Jééé, chlapi...:D A tohohle znáš: www.shiggersonstreet.com?? Taky není špatný. :)
    Ela - Me In Many Ways

    ReplyDelete
  5. bryan je boží, miluju když píše nějaké historky ze svého života, vždycky se u toho zasměju... a před několika lety (!!!) jsem s ním dokonce dělala rozhovor a od té doby jsme semtam v kontaktu, fakt ho žeru! ¨

    http://www.designmagazin.cz/moda/3286-modni-ikona-soucasnosti-jmenem-bryan-boy.html

    :))

    ReplyDelete