Thursday, May 10, 2012

IDOL: ANNA DELLO RUSSO













































































































































ADR for H&M





























FOR ORDINARY people she is unknown, for those more interested she is a fashion icon. Anna Dello Russo, age 50, takes breath with her outfits. She is not that pretty (sorry Anna), but you have to admit - this girl has style. I like her simple outfits more, which are for some people still peculiar. And if you have the need to know more about ADR, here you are - she is the editor-et-large and creative consultant for Vogue Japan, worked as fashion editor in Vogue Italia for 12 years and was the editor in chief of the L´Uomo Vogue magazine. Besides she has her own blog and next fall (4th October) H&M is going to launch her collection of jewellery, sunglasses, shoes and bags.

PRE BEŽNÝCH ľudí neznáma, pre tých viac zainteresovaných módna ikona. Anna Dello Russo vo svojich 50 rokoch mnohými svojimi outfitmi vyráža dych. Nie je veľká krásavica (sorry Anna), ale štýl sa jej teda nedá uprieť. Ja mám radšej jej jednoduchšie outfity, ktoré sú pre mnohých aj tak extravagantné. A ak máte potrebu vedieť, kto to vlastne ADR (často používaná skratka v súvislosti s jej menom) je, nech sa páči - je všeobecná módna riaditeľka a kreatívna poradkyňa pre Vogue Japan, 12 rokov pôsobila ako módna redaktorka vo Vogue Italia, bola šéfredaktorkou časopisu L´Uomo Vogue. Okrem iného má svoj blog a na jeseň (konkrétne 4. októbra) sa chystá jej spolupráca so značkou H&M, ktorá bude plná bižutérie, slnečných okuliar, topánok a kabeliek.

Pictures from various sites

17 comments:

  1. jsem zvědavá na tu její spolupráci.)

    ReplyDelete
  2. je chic! :)

    http://modedeboulangerie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. ale ne. teda mňa ona nebere, furt je ako zo žurnálu. a možno mi iba vadí kombinácia niektorých jej outfitov s jej vekom.

    ReplyDelete
  4. ja ju žerem, podla mna ma na jej vek skvele telo a tie outfity si moze stale dovolit, pofls mna skvelo kombinuje a ja jej to vzdy uverím :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. me too...ale jedine čo mi vadi jej jej tvár :D podla mna je škareda..ale akože telo na ten vek,,a jej kombinacie,napriek tomu ze su podaktore sialene su top!

      Delete
  5. ja by som sa s nou rada vymenila...sice tie biele cipkovane saty nemusim... aspon nie v jej prevedeni... joj... mat tak jej pracu snov :))

    http://katharine-fashionisbeautiful.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. hej hej jedina kolotocarka co ma bavi. aj ked v jej pripade je to podla mna celkovo o tom, co vyzeruje. ale z toho prveho outfitu nedokazem spavat vzdy ked ho vidim, dokonale)

    ReplyDelete
  7. ja ju zbožňujem! Všetky tie farebné načančané kreácie, no kočka!

    ReplyDelete
  8. Anna je ikona, mala som moznost ju vidiet na milanskom modnom tyzdni niekolkokrat, je neskutocne mila a vzdy tip top, u mna je to jednicka absolutne skvelo kombinuje kusky, niekedy trosku prilis velmi opulentny taliansky styl ale Taliansko je niekedy o tom, proste su to majstri v umeni
    a radi sa ukazuju a predvadzaju...I love ITALY and Anna

    www.fashionvisionsss.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Typicka obet mody :-)) Adika

    ReplyDelete
  10. mňa baví jej angličtina :D
    a keď v 50tke budem mať takého nohy, tak budem ďakovať všetkým svätým, problém je, že ja ich nemám také ani teraz :D

    ReplyDelete
  11. na tú ženskú sa dobre pozerá a ešte lepšie počúva

    ReplyDelete
  12. spolupráca? to hádam nie, aby som si našla poriadnu brigáde, alebo sa dobre učila aby Ježiško bol štedrý!
    Milujem ju!!!

    ReplyDelete
  13. ošklivá mi rozhodně nepřijde, má jen ne-moc-běžnou tvář :)

    ReplyDelete
  14. mm... vše ok..ale tie jej videá na blogspote svedčia, že nie je úplne v poriadku ....nuž...

    ReplyDelete