Friday, October 19, 2012

BE FASHION TONIGHT


Buffet Clothing
Marcel Holubec
Lenka Sršňová
IT´S BEEN a while (few weeks already, God, time is running so fast!) since the Design weekend was held in Bratislava and we went to explore it, check out the fashion show, eat some super-sweet cakes, chat with friends, support friends, have fun at afterparty. Everything was pretty good I must say. Spontaneous events are always fun (only if I didn´t wear heels in belief I will go home after the fashion show a then suffer the whole night wearing them. And I left my dogs without dinner. Well...). Actually I didn´t have the mood to snap some pictures that night. But the place was so nice, also models and the clothing... So I overcame it. So you could have something from that night as well. You like it, huh?
Btw. there were so many designers, that I forgot some names. If you could help me with it, I would be pleased cause I love the clothes...

JE TO UŽ zopár dní (týždňov? Nejak mi to všetko rýchlo uteká.), čo bol Dizajnvíkend a my sme sa vybrali ho preskúmať, pozrieť si prehliadku, dať si mega sladké koláče, pokecať s kamošmi, podporiť kamošov, zabaviť sa na aftri. Všetko bolo a všetko bolo fajn. Spontánne akcie sú vždy super (len keby som si nedala tie opätky s domnením, že pôjdem po prehliadke domov, a potom v nich pretrpela celý večer. A nedala psom najesť. Well...). Vlastne sa mi vôbec nechcelo fotiť. Ale priestor bol pekný, modelky a modelovia tiež, aj oblečenie. Tak som sa prekonala. Aby ste si aj vy mohli čo-to pozrieť. Takže? Môže byť?
Btw. bolo tam toľko návrhárov, že som zabudla kto je kto. Takže ak mi s tým viete pomôcť (Marika?), budem len a len rada, lebo fakt sa mi tie veci páčia...

5 comments:

  1. některý modely jsou moc hezký, nejvíc se mi asi líbí ty poslední červené šaty)

    ReplyDelete
  2. mahaha! Robo Liptak! :-D
    na tretej od spodu su uplne mega babske modely!! <3

    ReplyDelete
  3. :-))))
    pockaaaj, zalovim v pamati..... prva dvojka obrazkov Mária Štraneková a kolekcia Dust, medzi Marcelom a Lenkou je mlada ceska a znacka NewVintage, a posledny set minimalistickych kabatov je Pavel Ivančic z Ciech. tak uz len dufat, ze som nic nepoplietla ;-)

    ReplyDelete
  4. tiež som to postla trochu dosť oneskorene :DD super to bolo, pre mna hlavne Holubec, samé krásne veci :)

    ReplyDelete
  5. Thanks for the very informative article and I extremely grateful that you perform this piece of writing very simply, I mean to say that it's quite simple to read and understand.

    nalepovacia podprsenka

    ReplyDelete