Thursday, January 03, 2013

WHAT HAPPENED...



....IN 2012. I was in fascinating Budapest, rode my super bike in my super jeans, wore the best secondhand coat ever, shot a video for Fashion TV and had so much fun by making it (!), got the cutest camera from lomography, shot for cool Maštal magazine, enjoyed sun, sea and fun in Ibiza, "rest" on a tree after Martin's graduation in my favorite dress, celebrated my birthday (again) and ate tons of sweets, changed the job (that was probably the biggest change last year), was on a trip in Krakow, saw the whole Maison Martin Margiela for H&M collection before you did (hah) and then wore that biggest sweater in the world all the time, I loved, smiled, cried and loved again. I believe that your year 2012 was at least as good as mine and I know that this year will be even better. Cause it will be as good as we all make it ;)

V ROKU 2012 som.... bola v očarujúcej Budapešti, vozila sa v super gatiach na super biku, nosila ten najlepší sekáčový kabát, natočila video pre Fashion TV a fakt sa pri tom skvele bavila (!), dostala ten najkrajší foťáčik od lomography, fotila pre super časák Maštal, užívala si slnko, more, pokoj a zábavu na Ibize, "oddychovala" na strome po Maťových promóciách v obľúbených šatách, oslávila som to, že som zas o rok staršia a jedla pri tom kilá sladkého, zmenila prácu (asi ten najväčší zlom v minulom roku), bola na výlete v Krakove, obchytkala komplet celú kolekciu Maison Martin Margiela pre H&M skôr ako vy (hehe) a potom neustále nosila (a stále nosím) ten najväčší sveter na svete, milovala som, smiala sa a plakala a zase som milovala. Verím, že váš rok bol minimálne tak dobrý ako ten môj a stále verím, že tento bude ešte lepší ako všetky predošlé. Lebo ako si spravíme, tak máme ;)

19 comments:

  1. Skvělé fotky! A vypadá to na akční rok! Ten další bude určitě ještě lepší!!

    ReplyDelete
  2. Skvele fotky a krasne napisane nech mas stastie aj tento rok minimalne tak ako ten minuly nech sa ti v novej praci dari

    ReplyDelete
  3. Všechny fotky jsou perfektní...závistí se můžu zbláznit. :) A na druhé je překrásné kolo! Přesně takové bych chtěla. :)

    ReplyDelete
  4. pekne napísané a pekne v kocke zhrnuté aj na snímkoch :) snád teda bude lepší.. :) (tá fotka na strome..super)

    www.seesimona.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. These red patterned pants are amazing. Kudos on all those achievements!

    ReplyDelete
  6. moc dobrý výběr fotek :) vypadá to jako úspěšný rok :D

    ReplyDelete
  7. cica, pridavaj castejsie lebo chytam abstaky a ked mas novy clanok tak miniinfarkt od radosti, dik! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, dik, si ma pobavila :) budem sa snažiť!

      Delete
  8. prajem ti ešte veľa takýchto rokov!:)
    http://thebloggerina.blogspot.sk/

    ReplyDelete