Wednesday, December 18, 2013

MERRY HAPPY....SPRING?

LAST week we went to see the new H&M Spring collection. Paradoxically, two weeks before Christmas. Probably, this is my favorite spring collection so far. I liked almost everything from denim dress, leather pants, white shirts until those awesome boots. Ooooh yes, those boots! Ideal for my thin legs... And it was a bit erotically as well ;) I hope you'll admire this collection soon in shops. And for a better imagination check this video.

MINULÝ týždeň sme boli omrknúť novú jarnú kolekciu H&M. Paradoxne, 2 týždne pred Vianocami. Myslím, že toto je zatiaľ moja najobľúbenejšia jarná kolekcia. Páčilo sa mi takmer všetko od riflových šiat, cez kožené gate, biele blúzky až po čižmy. Oooo áno, tie vysoké čižmy! Ideálne pre moje chudé nôžky... A bolo aj erotično ;) Verím, že čoskoro budete kolekciu obdivovať aj vy v obchodoch. A pre lepšiu predstavu si pozrite toto video.

9 comments:

  1. fuh, vyzerá to vážne skvele... to zas bude problém udržať moju peňaženku ako tak poloplnú :3

    ReplyDelete
  2. aach, že ja som tam nebolaa!!
    a super fotky! :)

    ReplyDelete
  3. no ja neviem, ale mne kolekcie z h&m-ka prídu zo sezóny na sezónu horšie

    ReplyDelete
  4. pekné fotky :) ale musím priznať že mna na prvý pohlad nezaujalo nič, možno len tie vysoké čierne čižmy... tie sú perfektné, ale mám už podobné :D

    ReplyDelete
  5. Mě nezaujalo zas tolik věcí, ale najdou se tam i kousky, které jsou naprosto dokonalé :)

    ReplyDelete
  6. kedy ma byt v obchodoooch? :)

    ReplyDelete