Tuesday, December 03, 2013

NOT ACCEPTING THE COLD OUTSIDE

I STILL cannot accept the winter and cold outside. I'm wearing the thinest coats, I haven't take the warmest boots out of boxes yet, my favorite autumn boots are mouldering and I don't want to give up wearing my sneakers. So I'm saving it with warm sweaters, socks and layering. We'll see until when this will last...
Btw when talking about socks...David LaChapelle made a special collection for Happy Socks, so if you'll be cruising around Martinska street 4 in Praha tomorrow at 6pm, stop by and visit the exhibition and pop up store opening. I won't be there :( (so at least you can go).

STÁLE SI nejak neviem pripustiť, že už je vonku zima. Tie najhrubšie kabáty som na sebe ešte nemala, tie najteplejšie topánky som ešte ani nevytiahla z krabíc, moje obľúbené jesenné čižmy sa začínajú rozpadať a tenisiek sa ešte nechcem zbaviť. Takže to zatiaľ zachraňujem hrubými svetrami, ponožkami a vrstvením. Uvidíme dokedy...
Mimochodom, keď už spomínam tie ponožky...David LaChapelle vytvoril špeci kolekciu pre Happy Socks, takže ak budete mať zajtra 4. decembra o 18:00 cestu okolo Martinskej 4 v Prahe, zastavte sa tam, koná sa tam výstava a pop up store opening. Ja tam nebudem :( (tak choďte aspoň vy).

H&M coat and jeans / Maison Martin Margiela for H&M sweater / Celine bag / Zara sneakers

13 comments:

  1. ten kabát je super...ale presne ako spomínaš, nevyzerá velmi hrubý do tohto počasia :D

    ReplyDelete
  2. jejda to je krásný kabát i outfit! Ona hlavně zatím žádná zima ještě pořádně nebyla, neboj to doženeme v lednu a únoru :)

    ReplyDelete
  3. haha ani ja si to neviem pripustit, hovorim mame ze:
    omg mama co je vkuse taka kosa?
    a ona ze ved uz je december.
    outfit sa mi paci, je taky nedbaly.

    ReplyDelete
    Replies
    1. presne presne! :)) a hej, bol taký víkendový (aj keď ja tak chodím väčšinu času...)

      Delete