Monday, February 24, 2014

INTO THE BLUE

TIME CHANGES everything. As I become older I'm starting to get crazy over cosmetics. I'm minded to invest to it more and more. I don't know if it is my sanity or a subconscious panic of getting older (and those two wrinkles on my chin, hah). But I enjoy it. I enjoy finding new products, comparing them, trying... My currently top products I can't live without are Sea salt spray from Toni&Guy, which gives my fine hair the right texture. Then I add the Casual sculpting powder from Toni&Guy and I'm ready-to-go. 
My skin enjoys the Midnight recovery concentrate from Kiehl's right now so every morning I wake up with no signs of fatigue. Oh, and almost every day I try to make myself the best face massage (you have to try) - right after I apply the Kiehl's concentrate and lie down in my bed. Genius!

SÚ VECI, ktoré sa časom menia. Čím som staršia, tým viac si začínam ulietavať na kozmetike. Som ochotná investovať do nej stále viac a viac. Netuším či je to len zdravý rozum alebo podvedomá panika zo starnutia (a tých dvoch vrások na čele, haha). Ale baví ma to. Baví ma sledovať novinky, porovnávať, skúšať... Moje momentálne naj top vychytávky, bez ktorých si práve neviem predstaviť život je Sea salt spray od Toni&Guy, ktorý mojim dosť jemným vlasom dodá tú správnu textúru (skoro ako od mora). Potom ešte pridám objemový púder, taktiež od Toni&Guy a som ready-to-go. 
Moja pleť si momentálne užíva s nočným olejovým sérom od Kiehl's a tak sa ráno budím bez známok únavy. A aby som nezabudla, takmer každý deň si robím tú najlepšiu masáž tváre (musíte vyskúšať). Najlepšie tesne po tom, ako si dám Kiehl's olejček a ľahnem si do postele. Hotový balzám na dušu!

3 comments:

  1. Kiehl's zbožňuju, používám už dlouho čistící masku a gel na mytí obličeje. Kde Kiehl's kupuješ? Nela

    ReplyDelete
    Replies
    1. tento bol kúpený na letisku v Bangkoku. A od nás je najbližší obchod vo Viedni ;)

      Delete
    2. Já mám nejblíže Berlín, ale naposledy jsem kupovala také ve Vídni :-)

      Delete