Tuesday, March 11, 2014

TASSELS





I THINK I have another totally wearable peace in my closet. For some of you this denim tunic can look like a big shapeless thing with curtain tassels. If I could I would wear it all the time. It's a totally variable piece - looks good with jeans or as a dress, with belt or without it, tied to the neck or bohemian untied. I say yes for this tunic!

MYSLÍM, že mám ďalší maximálne vynositeľný kúsok vo svojom šatníku. Pre niekoho táto riflová tunika môže vyzerať ako obrovská neforemná opacha so strapcami ako zo záclony. Ja by som ju nosila stále. Totálne variabilný kúsok - s riflami, či ako šaty, s opaskom, bez neho, zaviazané ku krku, alebo voľne bohémsky rozopnuté. U mňa jednoznačne áno!

H&M tunic, jacket, boots / Zara jeans / Cos bag

13 comments:

  1. Ahoj, opacha to určite nie je! Vedela by som si ju predstaviť aj na sebe... mám rada takéto širšie kúsky, ktoré pôsobia veľmi pohodlne a dokonca ako ty píšeš sú aj variabilné... U mňa určite áno za celý tvoj outfit. Páči sa mi! Pekný deň :-)
    katharine-fashionisbeautiful

    ReplyDelete
  2. uaaau super na tebe, ja ked som si to skusala vyzerala som v tom ako utopenec, celé zle

    ReplyDelete
  3. je to super ale chyba mi tu cela stojaca fotka aby som mohla zhodnotit ako super to je :D

    ReplyDelete
  4. presne ako píše Véčko chýba mi stojaca fotka nech si to pozriem celé ale vizerá to super, ja by som tie strapčeky dala preč ale vyzerá to super. asi sa nechám inšpirovať :)

    ReplyDelete
  5. ja vieeem, ja som aj chcela, ale na tých čo mám sa nepáčim sama sebe :) ale páči sa, máte ju na mojej FB funpage :)))

    ReplyDelete
  6. Si krásna, neskutočne moc ti to pristane :)

    ReplyDelete
  7. veľmi krásna, potrebujem ju :D :)

    ReplyDelete