Tuesday, May 06, 2014

ABOUT TIMELESSNESS (AND MY NEW iPHONE CASE)

I LOVE nice things (who doesn't, huh?). And I like quality as well. When they are personalized it's even better. And I'm not even talking about timelessness. So. I have a new iPhone case. Nice, good quality, personalized and timeless. And it's hand-sewn! There's a positive thing for you as well - belenty likes me, I like you, so if you are missing a nice, quality, personalized and timeless cover for your phone or tablet, you can get one with 10% discount by using a code "FASHIONCREAM" during your purchase (valid until 30.6.2014).
And when talking about timelessness, I'm looking to future, that's why those initials are bit different. Soon I won't be D.V... :)

MÁM RADA pekné veci (kto nemá, všakže?). Aj veci kvalitné. Keď sú personalizované, je to ich pridaná hodnota. O nadčasovosti ani nehovorím. Bodka. Takže mám nový obal na mobil. Pekný, kvalitný (kožený), personalizovaný a nadčasový. A ručne šitý! K tomu jedno plus pre vás - belenty má rado mňa, ja mám rada vás, takže ak vám chýba krásny, kvalitný, personalizovaný a nadčasový obal na telefón alebo tablet, môžete ho mať teraz s 10%-nou zľavou, keď pri kúpe zadáte kód "FASHIONCREAM" (platný do 30.6.2014).
A keď už sme pri tej nadčasovosti, myslím do budúcna, takže preto tie iniciály. Keďže v dohladnej dobe už nebudem D.V... :)

12 comments:

  1. Ahoj, moc se mi líbí tento design obalu. Žiji teď v Bratislavě, mohu ho koupit zde někde nevíš? Děkuji. Viktorie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj, no pokiaľ viem (a pozerala som to aj na ich stránke), tak sa dajú obaly kúpiť len cez internet. Ale tak aspoň to máš teraz so zľavou ;)

      Delete
  2. hneď som si všimla iniciály! :-) skvelý je!

    ReplyDelete
  3. Gratulujeeeeem!!! Mohla by si nam viac prezradit :))

    Budes tu aj pisat o pripravach svadby?

    A obal krasny!

    ReplyDelete
    Replies
    1. noo, priznám sa, je mi jasné, že by vás to asi bavilo a zaujímalo. Lenže je to vec, ktorú si chcem užívať sama s Maťom a mojimi najbližšími, takže neplánujem svadbu a jej detaily rozoberať takto verejnejšie. Prepáč, hádam je to pochopiteľné :)

      Delete
    2. Jaaaj no skoda! Ale jasne, ze chapem. Tak hadam neskor das aspon nejake zaujimavosti. Vela stastia!:)

      Delete
    3. možno dám, uvidíme :) ďakujem!

      Delete
  4. Replies
    1. v jednoduchosti je predsa krása (a už spomínaná nadčasovosť) :)

      Delete
  5. ja že prečo DN a ty už takto dopredu
    super :D

    ReplyDelete