Friday, November 04, 2011

DENISA NOVÁ
















































































































































































































































IT´S ALREADY more than a week, since I was at the fashion show of a czech designer Denisa Nová. Jaja wrote me, if I wanna go with her to see Bratislava fashion days. Of course I went. It was a nice evening, quite funny as well (after seeing some collections it was impossible not to laugh). But let´s go back to Denisa. I didn´t know what to expect, but I was pleasantly surprised. Beautiful coats, baggy pants, knitwear, all in black-grey-white-light pink colours. I have my favourite pieces (look at first two pics), you can see the work of Denisa Nová here.

UŽ JE TO viac ako týždeň, čo som bola na prehliadke českej návrhárky Denisy Novej. Jaja mi napísala, či s ňou nechcem ísť na Bratislavské módne dni, tak som s radosťou jej ponuku prijala. Večer to bol príjemný, miestami dosť vtipný (keď sme zbadali niektoré modely, nedalo sa nesmiať). Vráťme sa ale k Denise, ktorej kolekcia bola pre mňa vrcholom večera (v podstate som tam išla iba kvôli nej). Nevedela som, čo mám očakávať, o to milšie som bola prekvapená. Krásne kabáty, nohavice s nízkym sedom, pleteniny, celé v čierno-šedo-bielo- púdrovej farbe. Ja svoje favority mám (na prvých dvoch fotkách), vy si môžete pozrieť tvorbu Denisy Novej tu.

10 comments:

  1. Denisa Nová je úžasná návrhářka,která se v módním světě neztratila a neztratí...:-)

    ReplyDelete
  2. miluju tenhle jednoduchý styl a originální střihy :)

    ReplyDelete
  3. viacero vecí sa mi dosť páči..už aj čo som iné fotky videla, vyzerá to dobre :)

    ReplyDelete
  4. hrozně se mi ty fotky líbí..je to takové efektní,jak je to foceno z boku a přes lidi a ne klasicky zepředu s pózou:)) fakt se mi ta přehlídka líbí, už jsem ji myslim někde zahlédla;)

    ReplyDelete
  5. tie ksichty v prvej rade, to je hell :)

    ReplyDelete
  6. Hi! I could have sworn I've been to this blog before but after going through some of the posts I realized it's new to me.
    Anyways, I'm definitely happy I stumbled upon it and I'll be book-marking it and checking back frequently!


    My blog post :: insomnia fight club
    My weblog :: insomnia 9dpo

    ReplyDelete
  7. I have been exploring for a little for any high-quality articles or
    weblog posts on this kind of space . Exploring in
    Yahoo I ultimately stumbled upon this web site.
    Reading this info So i'm happy to convey that I have an incredibly good uncanny feeling I found out just what I needed. I such a lot indubitably will make certain to don?t fail to remember this site and provides it a glance regularly.

    Also visit my webpage - insomnia zombie
    Have a look at my webpage insomnia cookies purdue

    ReplyDelete