Saturday, November 12, 2011

ONE NIGHT WITH VERSACE




















































































































































































































































































































































LET´S START from the beginning. Versace has never been my cup of tea. Quite kitschy I think. That is why I was curious when I got an invitation to the presentations of the H&M and Versace collection. It´s always different when you see (and feel) clothes live. I mean when you can touch them. So we went to Prague. The evening was great. We were drinking, eating, chatting and admiring the collection. Two hours have passed and we were only drinking, trying on clothes and had so much fun :) . But let´s talk a bit about  the collection. I was surprised. Materials were fine, airy but on the other hand, the leather pieces seemed to be well tailored. Now I can´t decide what I like at most. I need to do the decision until thursday the 17th, when the collection will hit the store in Aupark Bratislava (and I suppose it will be sold out in few hours). So if you want to buy something, be there for sure!
Versace is starting to be my cup of tea...

POĎME PEKNE poporiadku. Značka Versace nikdy nebola moja šálka kávy. Taký jemný gýčik. O to zvedavejšia som bola, keď mi došla pozvánka na prezentáciu dlho-očakávanej kolekcie H&M a Versace. Ono je to vždy iné, keď vidíte (a cítite) oblečenie naživo. Tak sme sa teda vybrali do Prahy. Všetko nasvedčovalo tomu, že večer to bude príjemný, spoločenský. Popíjali sme, jedli, rozprávali sa a obzerali veci na vešiakoch. Dve hodiny prešli a my sme už len pili, skúšali si veci, blbli a fotili sa. Zábavný večer, naozaj, ale všetko bolo v rámci slušnosti, nebojte sa :) . A aby to tu bolo trochu aj o samotnej kolekcii, prekvapila ma. Materiály boli príjemné, vzdušné alebo naopak, tie kožené vyzerali naozaj dobre prepracované. Po strede si neviem vybrať, čo sa mi páči najviac, mám favoritov niekoľko. Treba sa rozhodnúť, čas mám do štvrtku 17. novembra, kedy sa kolekcia dostane do Aupark Bratislava (a predpokladám, že sa vypredá v priebehu pár hodín). Takže ak máte na niečo zálusk, štátny sviatok vo štvrtok príde vhod!
Versace začína byť moja šálka kávy...

21 comments:

  1. máš super fotky, asi jedny z najlepších :) že ty si aj viacej toho oblečenia fotila mám pocit :) a tiež už sa tešiiim na štvrtok :)

    ReplyDelete
  2. jsem nejvíc nadšená z těch kožených kousků, hlavně toho křiváku :)

    ReplyDelete
  3. I kind of like that collection, maybe because I'm a kitsch lover.
    I was actually imagining myself taking some of these clothes for me... "Wait, I don't have the right to do that! It's stealing!"

    ReplyDelete
  4. ono je to najhoršie že fakt je sviatok a všetci budú mať čas :) uvidím ako to všetko dopadne....

    ReplyDelete
  5. ja už som rozhodnutá, že na Versace do fronty nepôjdem.
    pekné fotky, babo, agnes, ruka+koza, aj tie legíny a krikľavé boty... :)
    pekný víkend

    lesimple.sk

    ReplyDelete
  6. Versace neni muj salek kavy, je to porad kyc.. ikdyz dobre propracovny, to na tom nic moc nemeni... ale mas skvele fotky :)

    http://ivetsperspective.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. všetko super a ja som tam nebola.
    och och !

    ReplyDelete
  8. Pro mě je to kýčové a vůbec mě to nebere :/
    Ale musím pochválit krásné fotky!! A ňuňu Véčko:) :DD

    ReplyDelete
  9. Veľmi pekné fotky, ale ja a versace si nerozumieme :D

    ReplyDelete
  10. mne sa Versace páči, takže ľutujem, že 17teho nebudem v BA :/
    a Babo ma skvelý lak!

    ReplyDelete
  11. Já v ten čtvrtek budu v Berlíně, kde se bude prodávat i ta Home kolekce /polštáře a deka/, tak uvidíme : ) Ta deka mě, hned po té bundě, co máš na první fotce, zaujala nejvíc : ))

    ReplyDelete
  12. super super! + chcem tu bundu farebnu!! :D

    ReplyDelete
  13. tiše ti závidím :) určitě jsi showroomu užila jak vidím na fotkách))

    ReplyDelete
  14. na tvejch fotkách to vypadá fakt pěkně. ale jestli ještě uvidím jednou tu růžovou kabelku ze zlatejma cvokama a tu děsivou kšiltovku, udělám si tričko "I hate versáče" (donedávna jsem doufala, že versáče pro háemko je recese...)

    ReplyDelete
  15. Nasadíme si všechny tyhle hnusný hadry..budeme ze sebe dělat blbky a dáme si to na blog. Upřímně, kdo by chtěl takový kýč nosit? Já ani zadara..

    Nika

    ReplyDelete
  16. Tahle kolekce je vážně nechutná.

    ReplyDelete
  17. Miluji všechno, co má palmový vzor!

    ReplyDelete
  18. Je pravda, že některé kousky vypadají dosti kýčovitě, i když výrazné barvy miluji, ale ty po-cvočkované bundy nebo ty šaty na druhé fotce se mi líbí.

    ReplyDelete