Thursday, September 19, 2013

BIG UP FOR BUFFET!

BUFFET fashion show on Vienna Fashion Week was the highlight of last week for me. We made a little trip on Sunday, met some friends there, but mostly we enjoyed it with Michal, Mirča and Inka. I tell you, I know Buffet since their beginning. It went step by step, they began with casual t-shirts, made some changes in their "team" and the brand slowly grew up. But the changes in last year and a half...BIG UP! They made it to Vienna FW, when they presented their new collection (not only) to Austrian people. It was great, I was quite nervous, but sooo proud of my friends! They're handy I have to say, well watch this video from the fashion show... Btw I looove their coats!

BUFFET prehliadka na Viedenskom Fashion Weeku bola pre mňa vrcholom minulého týždňa. V nedeľu sme si spravili malý výlet, stretli sme kamošov, ale hlavne sme sa tešili spolu s Michalom, Mirčou a Inkou. Poviem vám, s Buffetom som už od ich vzniku. Išlo to postupne, začínali obyčajnými tričkami, v tíme sa vymenili nejakí ľudia a značka sa pomaly rozvíjala. Ale to čo sa s Buffetom udialo za posledný rok a pol...BIG UP! Potvrdzuje to fakt, že so svojou najnovšou kolekciou sa mohli predstaviť (nielen) rakúskemu publiku. Bolo to super, nervózna som bola teda poriadne, ale pýšná na kamošov o to viac! Šikovní su, veď pozrite si video (tu)... P.S. milujem ich kabáty!

5 comments:

  1. O značce Buffer slyším poprvé ale moc se mi líbí jejich kolekce :)

    Můj blog http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  2. tie kabáty sú nádherné! :) byť chlapom, tak ten posledný už mám v šatníku :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Som inac teraz v Prahe, kde su tu v ramci fashion weekendu a zistila som, ze tie kabaty su celkom unisexove. Kupuju si ich aj baby a vyzera to super!

      Delete
  3. Nádhera :)
    Pozrieš? http://my-secrets-and-dreams.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  4. Nádhera :)
    Pozrieš? http://my-secrets-and-dreams.blogspot.sk/

    ReplyDelete