Thursday, March 20, 2014

KEEP AN EYE ON: leTTa

I MET Nikoleta two years ago. But I know her longer, as a beautiful and handy woman, ex-model and co-founder of Bubble agency. So now you know a bit about her. But... Nikoleta is a cosmopolitan person, very communicative. She flies between Bratislava and New York all year long (I'm jealous, so what!), she has friends all around the world. And since she's a little (big) fashion freak, there couldn't be any other result as creating her own brand leTTa. The design of these heavenly Tsarina bags is lovely and playful at the same time - the combination of leather and fur and lots of colors makes this bag wearable during day and night as well. Also Nasiba Adilova and Linda Nývltová couldn't resist their design. Oh, and you never have to be afraid of your stuff inside the bag, cause its eyes sees everything. I just love things with touch of humor. And that's how leTTa bags are, that is how Nikoleta is. And just to let you know, Nikoleta now came up with new Janette collection, great useable bags, that you can take f.e. to gym or plane etc. It's better to have a look, so follow Nikoleta's web or facebook. And for me...I keep my fingers crossed for leTTa and I'm starting to save money! So watch after your bag, cause your bag is watching you!

S NIKOLETOU sa poznáme asi dva roky. Ja ju však evidujem už dlhšie, ako krásnu a šikovnú ženu, bývalú modelku a zakladateľku agentúry Bubble. Takže už vlastne niečo o nej viete. Lenže... Nikoleta je kosmopolitný človek, veľmi komunikátívny. Stále lieta medzi Bratislavou a New Yorkom (závidím jej, no a čo!), kamarátov má všade. A keďže je aj taký mierny fashion freak, nemohlo z toho vzísť nič iné, ako založenie vlastnej značky leTTa. Dizajn božských Tsarina kabeliek je krásny a hravý zároveň - kombinácia kože a kožušiny a veľa farieb z nich robia kúsok, ktorý si zoberiete cež deň k rifliam a tričku, večer k šatám. Ich dizajnu neodolali ani Nasiba Adilová či Linda Nývltová. Ooh, a nikdy sa nemusíte bát o jej obsah, lebo jej oči všetko vidia. Milujem veci so štipkou humoru. Presné také sú kabelky leTTa, presne taká je Nikoleta. A aby toho nebolo málo, pustila sa do novej kolekcie Janette, super tašky využiteľnej napr. do posilky alebo ako príručná batožina. Lepšie je vidieť, takže sledujte Nikoletin web alebo facebook. A za mňa...držím päste a začínam šetriť! Takže watch after your bag, cause your bag is watching you!

First two photos Lucia Jesenská

12 comments:

  1. kolko cca stoji jedna??:) mala by som zaujem asi aj kupit...!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kukni cenu nižšie - tak nejak to je. Preto hovorím, treba šetriť, raz bude! :)

      Delete
  2. Jééé, ty taštičky jsou roztomilé :)

    ReplyDelete
  3. ano, uz davno jsem ji chtela! cena je 1.250 USD!!!!!

    ReplyDelete
  4. Su krasne, aj ocka sa mi pacia, len nechapem, ked su take hrave a cute, preco su z pravej kozusiny. Ak by bola faux, setrim bez vahania :) Pekny clanok mimochodom.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem! no, to už je vec pohľadu. Koža a kožušina určite viac vydržia, je to kvalitnejšie. Keď je niekto zásadne proti, tak to nebude kupovať, to je jasné...

      Delete
    2. Ja som tiež zasadne proti a Letta mi sľúbila, že budú aj z nepravej kože a kožušinky, tak treba sledovať :)

      Delete
    3. no tak super, to bude mať na výber každý! :)

      Delete
  5. Aaaaaaa, poznám tieto kabelky a sú prenádherné! Teraz by som brala tú ružovú, najviac je :).

    ReplyDelete
  6. ooo, tak tá je naozaj super! :)

    ReplyDelete
  7. Dakujem Dominika za krasny post , rovnako dakujem vsetkym fashion-slecnam ktorym sa moja praca paci. tesim sa a dufam ze Vas budem inspirovat aj nadalej. Nikoleta " leTTa"

    ReplyDelete