Wednesday, April 02, 2014

CITY JUNGLE

JUNGLE. That's where we teleported yesterday. H&M has launched the new Conscious and Conscious Exclusive collection. Maybe you know (after few well-done seasons and collections), that it is a sustainable fashion where materials like organic leather or organic silk are used. A part of the collection is more basic, another part is more exclusive. You can have a look at it on my facebook fun page. 
The presentation took place in the green-house of the botanical garden in Prague with a dress code "botanic chic". So between all those cactuses, palms and dresses there were positive people in floral clothes with drinks and sweets in hands. I'm telling you, a perfect city jungle!

DŽUNGLA. Tam sme sa včera teleportovali. H&M predstavilo novú kolekciu Conscious a Conscious Exclusive. Možno už viete (po niekoľkých vydarených sezónach a kolekciách), že ide o trvalo udržateľnú módu, pri ktorej sú používané napríklad aj materiály ako organická koža či organický hodváb. Časť kolekcie je viac basic, časť ako už názov hovorí - exkluzívnejšia. Môžete su ju pozrieť aj na mojom facebooku.
Celá prezentácia sa konala v skleníku botanickej záhrady v Prahe, dress code bol botanic chic. Takže medzi všetkými tými kaktusmi, palmami a šatami bola kopa pozitívne naladených ľudí v kvetinových veciach s drinkami a koláčikmi v ruke. Hovorím, dokonalá mestská džungla!

2 comments: