Thursday, January 02, 2014

DAYTIME LBD



LITTLE BLACK dress is something that every woman should own. Just like well-fitting jeans, trench coat or red lipstick. I already have mine and won't get rid of it that soon. But...I'm not a party person. So this super trouper day-time dress is perfectly replacing my little black dress. This bodycon cut is very feminine, even if it doesn't look like at the very first sight. Looks like I finally have my daytime LBD! 

MALÉ ČIERNE sú jednou z tých vecí, ktoré by mala mať každá z nás. Tak ako dobre padnúce rifle, trench coat alebo červený rúž. Ja už svoje mám a tak skoro sa ich nezbavím. Lenže...nie som zrovna večierkový typ. Takže tieto super bomba šaty na denné nosenie mi dokonale nahrádzajú malé čierne. Krásne obopínajú siluetu, sú ženské, aj keď sa to na prvý pohľad nezdá. Len sa v nich nemôžem veľa najesť... Ale aspoň mám konečne svoje malé čierne na deň!

Asos dress / H&M coat, bag and gloves / Gamlong boots

10 comments:

  1. Miluju jak kombinuješ doplňky, třeba tahle kabelka a kabátek vypadají zajímavě a přitom tak nějak...nečekaně.D.

    ReplyDelete
  2. Dobry napad :) snad sa mi to tiez podari zrealizovat, lebo mi je luto vsetkych mojich siat visiacich len tak v skrini a cakajucich na prilezitost. a tebe to opat sekne :)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. ďakujem, tento typ mám momentálne najradšej ;)

      Delete
  4. Vyzerajú skvele, a páči sa mi aj tá taška. Celý ten outfit oživuje :)

    ReplyDelete
  5. super kabelka!


    http://sweetchillibyhana.blogspot.cz/



    http://sweetchillibyhana.blogspot.cz/

    ReplyDelete