Tuesday, January 04, 2011

WISHLIST
























SEDÍM DOMA, trochu chorá, učím sa na skúšky, do toho kukám stále niečo na internete a snívam. Ideálna kombinácia cez skúškové. Tak som si z krátkej chvíle vytvorila wishlist na teraz, nech sa páči: náušnice Line&Jo - krúžok sa upevní na hornú časť ucha a retiazka sa prevlečie cez dierku - fakt super vychytávka, vyzerá to výborne, ale u nás som to ešte nevidela. Bundička je z Monki a teraz je dokonca zlacnená na 10 eur!!! Takže ak sa niekto chystáte do Škandinávie, určite mi dajte vedieť! A keď nie, najdem si nejakú inú "bomberku", napríklad na jar bude jedna v H&M, ktorá nevyzerá zle (má ju už aj Pauline - tu:  http://diamondandunicorn.blogspot.com/2010/12/mary.html). Foťák. Tento je Samsung ex1, ale ešte naozaj nie som rozhodnutá, ktorý chcem. Zatiaľ sa budem iba rozkukávať, najprv treba platiť dane :) Roxy hodinky majú vo veľmi veľa farbách, tiež sa neviem rozhodnúť, ale biele nie sú zlé, či? H&M topánky z jarnej kolekcie sa mi páčili hneď ako som ich prvýkrát videla. Uvidíme aké budú pohodlné a či ich vôbec u nás budú mať. Proenza Schouler kabelka - úplna klasika, taktiež je vyrábaná v obrovskej farebnej škále a ja by som kľudne išla do nejakej veselšej, napríklad ako tá na obrázku. To však môžem zatiaľ len snívať, asi by som sa nedoplatila... James Perse zavinovacia sukňa, ktorá vyzerá pohodlne a pri tom veľmi žensky. Opasok je zo Zara. Nejaký taký by som si už konečne mohla kúpiť. Čierny, užší, s kovovými aplikáciami, cez pás. A to by už aj na teraz hádam stačilo. Uvidíme, čo z tohto premením na skutočnosť :) A keď už som sa tak rozpísala, kľudne mi napíšte na čo máte v týchto dňoch zálusk vy... Pekný deň!

MY WISHLIST for now: Line&Jo earrings, so cool. Jacket is from Monki, I really love it and it´s on sale now! Bad for me I don´t live in Scandinavia, so I cannot buy it. But if you live there, buy it and send it to me, please! :) I´m really thinking of buying some camera, but don´t know which one, this one is Samsung ex1. Roxy watches are made in many colors and i can´t decide which one would fit me best, what about the ones in white? Shoes are from H&M and I liked them since I saw them for the first time. I still dream about the Proenza Schouler bag, but in some fresh color. James Perse skirt looks very feminine and sexy but still very comfy. And I should definitely buy a black belt with some gold applications - this one is from Zara. So what do you think, what should I change into real? And what do you dream of nowadays?

10 comments:

  1. ooh tu naušnicu chcem aj ja strašne! aj tú kabelku! a také roxy hodinky lenže marc jacobs :-) trafila si sa mi veľmi!

    ReplyDelete
  2. hah, práve som kukala tvoj blog - neviem sa vynadívať, je super! musím ja s tým mojim niečo spraviť (nemám teraz čas - skúšky)... marc jacobs hodinky sú super, ale roxy je predsa len lacnejšia verzia :)) tak keď niekde nájdeš takú náušnicu, daj vedieť, keď nájdem ja, poviem :)

    ReplyDelete
  3. ááách Proenza kabelku by som chcela v každej farbe! :)

    ReplyDelete
  4. skúšky ani mi nevrav!
    a ďakujem :-)

    ReplyDelete
  5. Mne najviac ucarovali hodinky, kabelka a sukna, su fakt krasne :)

    ReplyDelete
  6. skromnosť nadovšetko :) kabelka tu má úspech...

    ReplyDelete
  7. no a teda :D
    sak by sa mi veru aj zisla, zajtra na tahaky.. tooolko by sa ich tam popchalo :D

    ReplyDelete
  8. I just love that bag, gorgeous color!

    ReplyDelete
  9. holky hodinky nekupujte...mam je ja..necelý rok...a ten náramek je uplne spinavy..a nechce to nicim pustit...ikdyz jsem je pravidelne cistila tak to nepomohlo...ted premyslim jeslti se da nekde koupit nahradni..protoze jinak ty hodinky jsou paradni...

    ReplyDelete