Wednesday, June 19, 2013

BRIGHT FUTURE...IN ONE WEEK

WE ALL wanted summer and nice weather. But... heat, sweating, headache, sore throat, fatigue, illness, lot of work, this is the combination that is chasing me now. But it will be much better, huh? At least in one week, at that time I will be packing my thing for the vacation :)

VŠETCI SME chceli leto a teplo. Ale... horko, potenie sa, bolenie hlavy, bolenie hrdla, únava, choroba, veľa roboty sú momentálne kombinácia, ktorá ma prenasleduje. Ale tak bude lepšie, všakže. Minimálne o týždeň, to už budem baliť na dovolenku :)

H&M dress / Zara shirt / Converse shoes / Folli Follie necklace

8 comments:

  1. Ved to, so jedna z tých, ktoré sa naplno sťažovali, že zima je nekonečná a že chce teplo..ale to som nemala na mysli tropické teplo s tý, že budem trčať doma, pretože m viacero dôvodov, prečo nemôžem ísť niekam k vode. Plus nenaávidím teplé, či horúce noci, v mojej izbe je najdusnejšie z celého domu a ja nemôžem absolútne spať... Toto ja na lete neznášam...teda na týchto tropických horúcich dňoch.. kebyže om na Šírave, o la laa :) a inak outfit jasné že super, ležérny, pohodlný :)

    www.seesimona.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Simonka, tento isty nazor som citala u Vecka na blogu, prosim, ked uz hitnes copy and paste, aspon si dopln vynechane slovicka.

      Delete
  2. Mám pocit, že ty si na dovolenke minimálne 3-krát do roka! :D Stále vidím nejaké tropické posty :) Uži si to!
    Nikavero

    ReplyDelete
  3. My máme tak akorát, takže já si nestěžuju.:D

    ReplyDelete